KBÜ Karbon Yönetimi Danışmanlık Hizmeti Sözleşmesi İmzaladı - Karabük Haber Postası
66d965ee5c789 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2024 11:04 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ Karbon Yönetimi Danışmanlık Hizmeti Sözleşmesi İmzaladı

Karabük Üniversitesi ile Kibar Dış Ticaret A.Ş. arasında çevresel sürdürülebilirlik ve karbon yönetimi konularında danışmanlık hizmeti sözleşmesi imzalandı.

Karabük Üniversitesi Demir Çelik Enstitüsü ile Kibar Dış Ticaret A.Ş. arasında “Karbon Yönetimi Danışmanlık Hizmet Sözleşmesi” yapıldı. Karabük Üniversitesi, yapılan sözleşme ile Kibar Dış Ticaret A.Ş.’nin tüm faaliyetleri sonucu oluşan karbondioksit ve sera gazı emisyonlarının envanterini hesaplayacak ve karbon ayak izini belirleyecek.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, üniversite-sanayi iş birliği kapsamında Kibar Dış Ticaret A.Ş. Karabük Şube Müdürü Mehmet Akif Saka ve Satış Müdürü Boray Kaya ile görüştü. Görüşmeye Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Hüseyin Kurt ve Demir Çelik Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Recep Demirsöz eşlik etti.

Kibar Dış Ticaret A.Ş.’nin faaliyetleri ve çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verilen görüşmede Kırışık, üniversite-sanayi iş birliklerinin yenilikçi çözümler ve uygulamalar geliştirilmesine önemli katkılar sağladığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesi sorusturmasi buyuyor chpli meclis uyesi ve iki isim daha gozaltinda SUVh6evy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi soruşturması büyüyor: CHP’li meclis üyesi ve iki isim daha gözaltında

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama çalışmaları devam ederken gözaltına 3 kişi gözaltına alındı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler de belli oldu. Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin