Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Eylül, 2023 15:37 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ ile TÜRKSAT Arasında İş Birliği Protokolü

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve TÜRKSAT A.Ş Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok arasında TÜRKSAT’ın aday mühendis programı “Düş Peşine” mesleki eğitimini kapsayan işbirliği protokolü imzalandı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, TÜRKSAT A.Ş. Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok’u ziyaret etti. Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ve TÜRKSAT A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Çöllüoğlu eşlik etti.

Ziyarette TÜRKSAT A.Ş. Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık faaliyet alanları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Görüşmenin ardından Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve TÜRKSAT A.Ş Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok arasında TÜRKSAT’ın aday mühendis programı “Düş Peşine” mesleki eğitimini kapsayan işbirliği protokolü imzalandı.

İmzalanan protokolün ardından TÜRKSAT kampüsü, uydu gözlem merkezi, E-Devlet, Teleport ziyaret edildi.

Ziyaret, TÜRKSAT Gölbaşı Yerleşkesinde gerçekleştirilen imza töreninin ardından hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
Karabuk Belediyemiz tarafindan duzenlenen Kultur Turlari kapsaminda sehrimizin emektari kiymetl
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
10 Haziran, 2026 10:01 tarihinde yayınlandı
0

Karabüklü Emekliler Şehitler diyarına gitti

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenen Kültür Turları kapsamında, Karabüklü emekliler şanlı tarihin yazıldığı topraklar olan Çanakkale’ye uğurlandı. Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şubesi üyelerinden oluşan 200 kişilik kafile, Cuma Pazarı’nda düzenlenen programla yola çıktı.

Karabük Belediyesi’nin sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen gezi programına katılan emekliler, Çanakkale’nin tarihi ve manevi atmosferini yakından görme fırsatı bulacak. Tarihin dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Savaşları’nın yaşandığı alanları ziyaret edecek olan vatandaşlar, şehitlikleri ve önemli tarihi mekanları gezecek.

Uğurlama programına katılan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, emeklilerle  sohbet ederek hayırlı yolculuklar diledi. Belediye olarak toplumun her kesimine yönelik çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Başkan Çetinkaya, kültür turlarının vatandaşların sosyal yaşamına önemli katkılar sunduğunu belirtti.

Başkan Çetinkaya yaptığı açıklamada, “Kıymetli büyüklerimizin yolları açık olsun. Selametle gidip sağ salim dönmelerini temenni ediyorum. Tarihimizin en önemli destanlarından birinin yazıldığı Çanakkale’yi yerinde görmeleri, o manevi atmosferi yaşamaları bizler için son derece kıymetlidir. Tüm katılımcılarımıza keyifli ve verimli bir gezi diliyorum” dedi.

Türkiye Emekliler Derneği Karabük Şube Başkanı Celal Bulut da organizasyona sağladığı destek nedeniyle Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’ya teşekkür etti. Bulut, emeklilerin bu tür kültürel faaliyetlerle hem sosyal hayatın içinde yer aldığını hem de ülkenin tarihi ve kültürel değerlerini yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirterek, “Üyelerimiz adına Karabük Belediyemize ve Belediye Başkanımız Sayın Özkan Çetinkaya’ya teşekkür ediyoruz. Emeklilerimizin büyük bir heyecanla beklediği bu gezi, katılımcılarımız için unutulmaz  olacak” ifadelerini kullandı.

Emekliler, Çanakkale ziyaretinin ardından belirlenen program kapsamında Karabük’e geri dönecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin