Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Eylül, 2023 15:37 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ ile TÜRKSAT Arasında İş Birliği Protokolü

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve TÜRKSAT A.Ş Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok arasında TÜRKSAT’ın aday mühendis programı “Düş Peşine” mesleki eğitimini kapsayan işbirliği protokolü imzalandı.

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, TÜRKSAT A.Ş. Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok’u ziyaret etti. Ziyarete Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş ve TÜRKSAT A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Çöllüoğlu eşlik etti.

Ziyarette TÜRKSAT A.Ş. Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık faaliyet alanları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Görüşmenin ardından Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve TÜRKSAT A.Ş Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok arasında TÜRKSAT’ın aday mühendis programı “Düş Peşine” mesleki eğitimini kapsayan işbirliği protokolü imzalandı.

İmzalanan protokolün ardından TÜRKSAT kampüsü, uydu gözlem merkezi, E-Devlet, Teleport ziyaret edildi.

Ziyaret, TÜRKSAT Gölbaşı Yerleşkesinde gerçekleştirilen imza töreninin ardından hediye takdimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak kent merkezinde yagis etkili oldu a2zrJa9i
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak kent merkezinde yağış etkili oldu

Zonguldak kent merkezinde aniden başlayan yoğun yağış nedeniyle tedbirsiz yakalanan vatandaşlar bina saçakları ve tentelerin altına sığındı.

Zonguldak şehir merkezinde gün içinde aniden yoğunlaşan yağmur, günlük yaşamda aksamalara yol açtı. Yağmura yakalanan bölge sakinleri, ıslanmamak için dükkan önlerindeki saçakların ve brandaların altına sığınarak korunmaya çalıştı.

Yağışın miktarını artırmasıyla beraber sokaktaki çok sayıda kişi koşarak kapalı alanlara ulaşmak için çaba sarf etti. Kentin işlek noktalarında yağmura yakalananlar bir süre hava şartlarının normale dönmesini bekledi. Meteorolojik verilere göre kentte hava sıcaklığı 17 derece ölçüldü. Nem oranının yüzde 88’e ulaştığı bölgede, rüzgar hızı saatte 16 kilometre, yağış ihtimali ise yüzde 73 olarak tespit edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin