Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Temmuz, 2017 13:52 tarihinde yayınlandı
0

KBÜ ile SGK arasında protokol

Karabük Üniversitesi ile Sosyal Güvenlik Kurumu arasında Karabük Üniversitesi’nde eğitim gören uluslararası öğrenciler için protokol imzalandı.
Karabük Üniversite’si Rektörlüğünde yapılan protokole Rektör Prof. Dr. Refik Polat ile Sosyal Güvenlik Kurumu Karabük İl Müdürü İsmail Yıldırım imza attı.
Karabük Üniversitesi’nde eğitim gören 50 farklı ülkeden 3 bini aşkın öğrencinin, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun anlaşmalı olduğu tüm Türkiye’deki kamu ve özel sağlık kuruluşlarındaki sağlık hizmetlerinden yararlanmalarını sağlayan protokol 14.07.2017 ile 13.07.2020 tarihleri arasında 3 yıl süresince geçerli olacak.
Protokole imza atan Rektör Prof. Dr. Refik Polat ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü İsmail Yıldırım protokolün her iki kuruma da hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda fuhus sebekesine darbe kari koca gozaltina alindi I8IGldyi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da fuhuş şebekesine darbe: Karı-koca gözaltına alındı

Samsun’da fuhuş şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan karı-kocadan erkek şüpheli tutuklanırken, hamile olduğu öğrenilen kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, insan ticareti ve fuhuş suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, T.A. ile Özbekistan uyruklu eşi N.E.’nin Özbekistan’dan kadınları Türkiye’ye getirerek Samsun’da fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Yapılan çalışmada 6 Özbekistan uyruklu mağdur kadın belirlendi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınan karı-koca emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hamile olduğu öğrenilen Özbekistan uyruklu N.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin