KBÜ ile KYK Karabük İl Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
22 Ocak, 2016 15:30 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ ile KYK Karabük İl Müdürlüğü Arasında Protokol İmzalandı

Karabük Üniversitesi ile Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Karabük İl Müdürlüğü arasında, Tezsiz Lisansüstü Eğitim Programı İş Birliği protokolü imzalandı. Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Kredi Yurtlar Kurumu Karabük İl Müdürü Kadir Öztürk, Genel Sekreter Av. Yaşar Alpay ve Üniversite Sosyal Bilimler Enstitüsü Enstitü Müdürü Doç. Dr. İlyas Söğütlü katıldı.
Kredi ve Yurtlar Kurumu Karabük İl Müdürlüğü personelinin Üniversitede Lisansüstü Eğitim alması için imzalanan Lisansüstü Eğitim Programı İş Birliği Protokolü ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Karabük İl Müdürlüğü’nde görev yapan personelin, meslekleri ile ilgili gelişmeleri takip etme, bilgi ve becerilerini arttırmalarına yönelik lisansüstü eğitim alma ihtiyaçlarına cevap verilmesi amaçlanmakta.
Rektör Prof. Dr. Refik Polat KYK personelinin, eğitim alanında Üniversiteden faydalanması kendilerini mutlu ettiğini belirterek, eğitim öğretime yapacakları katkıların devam edeceğini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsun yeni osbde surec hizlaniyor zO9ecutw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun Yeni OSB’de süreç hızlanıyor

Samsun’da kurulma çalışmaları süren ve Türkiye’nin en modern organize sanayi bölgelerinden(OSB) biri olması hedeflenen Yeni OSB’de önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Projenin geleceğini şekillendirecek başlıklar masaya yatırıldı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirilen Yeni OSB Müteşebbis Heyeti ve Yönetim Kurulu Toplantısı’na, Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Vali Yardımcısı V./Tekkeköy Kaymakamı Enver Hakan Zengince, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ile ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantıda, organize sanayi bölgesinde yer alan küçük ölçekli parsellerin ön tahsis şartları ele alınırken, altyapı inşaatları kapsamında yapılması planlanan ilave çalışmalar da değerlendirildi. Bunun yanı sıra, OSB içerisinde planlanan liman ve mendirek alanına ilişkin dolgu planları doğrultusunda hazırlanacak oşinografik ve hidrografik rapor süreci görüşüldü.

Ayrıca, yaklaşık 390 hektarlık alanı kapsayan bölgenin mevcut durumunun tespiti için yapılacak çalışmalar ile OSB’nin genişleme sürecine yönelik imara esas jeolojik etüt konuları da gündeme geldi.

Toplantı, Yeni OSB’nin planlama ve yatırım sürecinde atılacak adımların değerlendirilmesiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin