Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2024 19:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

KBÜ ile Kastamonu Üniversitesi arasında SOSYALFEST işbirliği

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal ile akademik işbirliği protokolü ve 2-3 Mart 2024 tarihlerinde KBÜ ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali (SOSYALFEST) kurumsal paydaş işbirliği protokolünü imzaladı. Görüşmede, akademik işbirliği kapsamında iki üniversite arasında çeşitli alanlarda ortak araştırmalar, projeler ve etkinlikler düzenlenmesi, ortak lisans ve yüksek lisans programları gibi akademik faaliyetler konusu ele alındı. Yapılan SOSYALFEST kurumsal paydaş görüşmesinde ise iki üniversite arasında Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali çerçevesinde yapılabilecek işbirliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu, SOSYALFEST üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Görüşmenin ardından KBÜ Rektörü Kırışık, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Topal ile akademik işbirliği protokolü ve SOSYALFEST kurumsal paydaş işbirliği protokolü imzaladı. Kurumsal paydaş işbirliği protokolü çerçevesinde Kastamonu Üniversitesi, SOSYALFEST'e uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği, mali ve finansman desteği başlıklarının en az iki ya da üçünde destek verecek.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mart, 2025 15:19 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Köy Muhtarları Derneği’nin Yeni Başkanı Doğancı Oldu

Karabük'te Köy Muhtarlar Derneği'nin başkanlık seçiminde, mevcut başkan Enver Kemik'in 16 oyuna karşılık, 21 oy alarak başkanlığa seçilen Metin Doğancı göreve başladı.

Seçimin ardından belirlenen yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu: Başkan Metin Doğancı, Başkan Yardımcısı Abdullah Peker, Genel Sekreter İlyas Kuşoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Demirtaş, Muhasip Bilal Bozkurt ve yönetim kurulu üyesi Ramazan Akyol.

Yeni başkan Metin Doğancı ve ekibi, Karabük'teki köy muhtarlarının daha etkin bir şekilde temsil edilmesi ve çeşitli sorunların çözülmesi adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.