blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
21 Ağustos, 2025 12:49 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 29.10.2025 13:58
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 1

KBÜ ile Bahçeşehir Koleji Arasında Eğitim İş Birliği Protokolü

Karabük Üniversitesi, nitelikli eğitim ve toplumsal faydayı önceleyen iş birliklerine bir yenisini daha ekledi.

Karabük Üniversitesi ile Bahçeşehir Koleji Karabük Kampüsü arasında imzalanan eğitim ve öğretim iş birliği protokolü, Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Solmaz ve Bahçeşehir Koleji Kurucu Temsilcisi Mustafa Akıncı tarafından imzalandı. Karabük Üniversitesi rektörlük binasında düzenlenen törene, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tahir Kahraman ile akademisyenler de katıldı.

Protokol kapsamında, Karabük Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi öncülüğünde; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ağız ve diş sağlığı taramaları, sağlık eğitimleri ve bilinçlendirme çalışmaları yapılacak. Bununla birlikte, öğrencilerin meslekleri yakından tanımasına imkân sağlayacak uygulamalı etkinlikler ve sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirilirken, Karabük Üniversitesi personeli ve birinci derece yakınlarına da Karabük Bahçeşehir Kolejinde özel indirim imkânı sunulacak. Bu kapsamda geliştirilecek faaliyetlerin, gençlerde erken yaşta ağız ve diş sağlığı bilincini güçlendirmesi, ailelerde ise farkındalık oluşturması bekleniyor. Böylece protokol, yalnızca eğitim alanında değil, sağlıklı nesillerin yetişmesine de önemli katkı sağlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Elva doğru

    Sanırım haber yanliş yapılmış indirim sadece akademik kadro için geçerli deniyor. Üniversite personeli kapsam dışı tutuluyor

Yeni yorumlara kapalı.

blank
Mustafa Akgün tarafından
28 Ocak, 2026 17:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

YÖREMDEN GURME KARABÜK’TE

Karabük’te düzenlenen “Yöremden Gurme” Lezzet Fuarı, Kares Alışveriş Merkezi’nde Karabüklülere kapılarını açtı. 

Türkiye’nin dört bir yanından gelen yöresel tatların buluştuğu fuar, doğal ve taze ürünleriyle vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Anadolu’nun zengin mutfak kültürünü yansıtan fuarda; peynir, zeytin, bal, sucuk, baharat çeşitleri, yöresel reçeller, kuruyemişler, sirkeler, soslar ve kahvaltılık ürünler başta olmak üzere birçok lezzet ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Fuarda özellikle kahvaltılık ürünlerde yüzde 30’a varan indirimlerdikkat çekiyor.

SON 4 GÜN KALDI

Kares Alışveriş Merkezi’nin zemin katında kurulan stantlarda gerçekleştirilen “Yöremden Gurme” fuarının, 1 Şubat Pazar günü sona ereceği bildiren Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, lezzet şölenine katılmak isteyen vatandaşlar için fuarda son 4 güne girildiğini vurgulandı.

ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE TÜRKİYE HAVASI

Türkiye’nin 7 bölgesinden getirilen yöresel ürünlerin sergilendiği fuarda; Siirt’ten Batman’a, Diyarbakır’dan Şanlıurfa’ya, Afyon’dan Kahramanmaraş’a kadar birçok il ve ilçenin özgün tatları bir araya geliyor. Ziyaretçiler, hem farklı şehirlerin mutfak kültürlerini tanıma hem de yöresel ürünlerini seyahat etmeden tatma imkanı buluyor.

Fuara yoğun ilgi gösteren Karabüklüler, yöresel lezzetleri uygun fiyatlarla temin etme fırsatı yakaladıklarını belirtti.

Fuar Koordinatörü Zeynep Şahin, Anadolu’nun meşhur lezzetlerini Karabük halkıyla buluşturmayı amaçladıklarını ifade ederek, “Yöremden Gurme” fuarının belirli aralıklarla Karabük’te yeniden düzenleneceğini de ekledi.

Video için tıklayınız.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorumlar

  1. Elva doğru

    Sanırım haber yanliş yapılmış indirim sadece akademik kadro için geçerli deniyor. Üniversite personeli kapsam dışı tutuluyor

Yeni yorumlara kapalı.