blank
Mustafa Akgün tarafından
30 Mayıs, 2025 10:47 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KBÜ Eflani MYO’da  Mezuniyet Heyecanı Yaşandı

Karabük Üniversitesi 2024–2025 Akademik Yılı Mezuniyet Törenleri kapsamında, Eflani Meslek Yüksekokulunda da mezuniyet sevinci yaşandı. Bu yıl 43 mezun öğrenci düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Törene; Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, Eflani MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Küçükkara, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Rakıp Karaş, törendeki konuşmasında öğrencilerin yalnızca derslerde değil, kulüp faaliyetleri ve çeşitli beceriler edinme noktasında da kendilerini geliştirmeleri gerektiğine dikkat çekti. Karaş, özverili katkılarından dolayı akademik personele teşekkür etti ve mezun öğrencilere başarılar diledi.

Eflani MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ramazan Küçükkara ise yaptığı konuşmada, mezuniyetin öğrenciler için bir son değil, yeni bir başlangıç olduğunu belirtti. Öğrencilerden, bilgi ve yeteneklerini toplumsal faydaya dönüştürmelerini beklediklerini de ifade etti.

Törenin devamında okul birincisi Emre Günaydın, mezun öğrenciler adına yaptığı konuşmada iki yıllık eğitim sürecine ve bu süreçte edindikleri tecrübelere, karşılaştıkları zorluklarda kendilerine rehberlik eden akademisyenlere ve her koşulda yanlarında olan ailelerine teşekkür etti.

Mezuniyet töreninde, dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edildi. Eflani MYO’da birinciliği Aşçılık Programı öğrencisi Emre Günaydın, ikinciliği İş Sağlığı ve Güvenliği Programından İrem Cirit, üçüncülüğü de yine İş Sağlığı ve Güvenliği Programından Mehmet Ali Çelebi elde etti. Mezuniyet töreninin sonunda öğrenciler, hep birlikte keplerini atarak mezuniyet coşkusunu yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Temmuz, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Traktör altında kalan sürücü hayatını kaybetti

Çorum’da mahsul yüklü traktörün devrilmesi sonucu ağır yaralanan şoför, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kaza, merkeze bağlı Umut köyü Bayraktepe yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, S.K. (69) yönetimindeki 05 LN 176 plakalı traktör, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu denetimden çıkarak şarampole devrildi. Römorkta yüklü mahsuller etrafa saçılırken, şoför ağır yaralandı.
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sıhhat ve polis takımları sevk edildi. Yaralı şoför, birinci müdahalenin akabinde ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Fakat yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin