Kazazedeye yardım etmek istedi, kendisi de kazaya karıştı - Karabük Haber Postası
kazazedeye yardim etmek istedi kendisi de kazaya karisti IwgmS4lP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Kazazedeye yardım etmek istedi, kendisi de kazaya karıştı

Bolu’da bariyerlere çarpan bir arabaya yardım etmek için yol kenarında duran cipe, geriden gelen araç çarptı. 4 aracın karıştığı kazada maddi hasar meydana geldi.

Kaza, Abant İzzet Baysal Üniversitesi yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, üniversite rampasından inen Ertan K. idaresindeki 16 AFK 505 plakalı araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle denetimden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazayı gören İsa K., yardım etmek için 14 ADB 198 plakalı cipini yol kenarına park etti. Fakat bu sırada Cihat K. idaresindeki 14 AB 852 plakalı araba, duramayıp cipe geriden çarptı. Arttan gelen Enis B. yönetimindeki 14 ACL 438 plakalı arabada kazaya karışarak bariyerlere vurdu.

112 Acil Davet Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye polis grupları sevk edildi. Trafik takımları, yolda yaşanan sıkışıklık nedeniyle Cihat K.’nın arabasını yolun ilerisine aldırdı. Toplam 4 aracın karıştığı kazada maddi hasar oluşurken, baht yapıtı yaralanan olmadı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesine yonelik sorusturmada 3 kisi daha gozaltina alindi sJIFRkpE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’ne yönelik soruşturmada 3 kişi daha gözaltına alındı

Bolu Belediyesi’ne yönelik ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama yapılarak, 3 kişi daha gözaltına alındı. CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, “Belediyemizin üç odasında arama yapıldı. Güvenlik kamerası kayıtları ve bazı materyaller jandarma ekipleri tarafından alındı” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can, yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında geçtiğimiz ay tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Soruşturma kapsamında bugün sabahın erken saatlerinde belediye binasında arama başlatıldı. Jandarma ekipleri tarafından

kurumdaki tüm bilgisayarlar ve dijital materyaller inceleme altına alınırken, CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, belediye binasında yaklaşık 5 saat süren arama çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından el konulan evrak ve bilgisayarlar, incelenmek üzere Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

“Belediyemizin üç odasında arama yapıldı”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, Bolu Belediyesi önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Belediyenin üç odasında arama yapıldığını söyleyen Karagöz, “Hem başkanvekilimiz hem başkan yardımcılarımız ve avukatlarımızla birlikte süreç hakkında bilgi aldık. Sabah itibariyle çok sayıda jandarmamızla Bolu Belediyesi’ne bir şafak operasyonu düzenlendi. Belediyemizin üç odasında arama yapıldı. Güvenlik kamerası kayıtları ve bazı materyaller jandarma ekipleri tarafından alındı. Var olan soruşturma kapsamında bugün yine 3 arkadaşımız an itibarıyla sağlık kontrollerini gerçekleştirdiler. Yine aynı uygulamayla bir arkadaşımız Yeniçağa’da, bir arkadaşımız Dörtdivan’da ve bir arkadaşımız Bolu İl Jandarma Komutanlığı’nda gözaltına alınmış bulunmaktadır” dedi.

Daha önce soruşturma kapsamında gözaltına alınan Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız, ifadeleri alınarak serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin