Reklam
Reklam
kazazedeye yardim etmek istedi kendisi de kazaya karisti IwgmS4lP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Kazazedeye yardım etmek istedi, kendisi de kazaya karıştı

Bolu’da bariyerlere çarpan bir arabaya yardım etmek için yol kenarında duran cipe, geriden gelen araç çarptı. 4 aracın karıştığı kazada maddi hasar meydana geldi.

Kaza, Abant İzzet Baysal Üniversitesi yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, üniversite rampasından inen Ertan K. idaresindeki 16 AFK 505 plakalı araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle denetimden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazayı gören İsa K., yardım etmek için 14 ADB 198 plakalı cipini yol kenarına park etti. Fakat bu sırada Cihat K. idaresindeki 14 AB 852 plakalı araba, duramayıp cipe geriden çarptı. Arttan gelen Enis B. yönetimindeki 14 ACL 438 plakalı arabada kazaya karışarak bariyerlere vurdu.

112 Acil Davet Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye polis grupları sevk edildi. Trafik takımları, yolda yaşanan sıkışıklık nedeniyle Cihat K.’nın arabasını yolun ilerisine aldırdı. Toplam 4 aracın karıştığı kazada maddi hasar oluşurken, baht yapıtı yaralanan olmadı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede staj dolandiriciligi yaptigi iddia edilen 21 kisi adliyeye sevk edildi g9A8exUz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Düzce’de staj dolandırıcılığı yaptığı iddia edilen 21 kişi adliyeye sevk edildi

DÜZCE (İHA) – Düzce’de meslek lisesinde okuyan öğrencileri staj yapıyor gibi göstererek 72 öğrenci üzerinden haksız kazanç sağladığı şüphesiyle gözaltına alınan 21 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında mesleki liselerde okuyan öğrencileri firmalarda çalışıyor gibi göstererek haksız yere teşvik, prim ve stajyer ücreti tahsil edildiği tespit edildi. Soruşturma kapsamında, tespiti yapılarak ifadesi alınan 72 müştekinin beyanları doğrultusunda yapılan araştırmalarda müştekilerden 29’unun Akçakoca ilçesinde faaliyet gösteren bir kurs merkezinin, bünyesinde kayıtlı olan öğrenciler olduğu, kişisel verilerini, rızaları ve bilgileri dışında farklı firmalarda ’stajyer’ olarak kaydedilmesi amacıyla Düzce’de bir lise yetkileri ile paylaştığı tespit edildi. Diğer 50 müştekinin bilgilerinin ise Düzce’de bir lise tarafından yine rızaları dışında farklı firmalarda ’stajyer’ olarak kaydedildiği, bu yöntemle şu ana kadar tespiti yapılan 72 kişi üzerinden ilgili firmaların usulsüz haksız yere teşvik, prim ve stajyer ücreti tahsil ettiği tespit edildi.

Konuyla ilgili olarak ilk etapta 12 kişi gözaltına alındı. Ardından derinleştirilen soruşturmada gözaltı sayısı 21’e yükseldi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 21 şahıs sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edildiler.

Bizi sosyal medyadan takip edin