Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 2 kişinin yaralandığı kazada Rusya uyruklu sürücü 1.08 promil alkollü çıktı.
Kaza Kireçkuyusu mevkiinde meydana geldi. Safranbolu istikametine seyir halinde olan Z.S. idaresindeki yabancı plakalı lüks otomobil ile Murat İlhan idaresindeki 05 ABC 981 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen 05 ABC 981 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Yapılan kontrollerde Rus uyruklu sürücünün 1.08 promil alkollü olduğu belirlenirken kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kazaya karışan yabancı uyruklu sürücü alkollü çıktı
Kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düştü
Rize’nin Pazar ilçesinde kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen bir kişi yaralandı.
Olay Pazar ilçesine bağlı Hisarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiraz toplamak amacıyla ağaca çıkan Tayfun Tafralı, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü. Tafralı’nın düştüğünü gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, engebeli arazide sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla sedyeyle taşınarak hazır bekletilen ambulansa ulaştırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Tafralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

