blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Temmuz, 2024 10:23 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kazaya karışan sürücü hem ehliyetsiz hem de alkollü çıktı

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde alkollü sürücünün kullandığı otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Sürücünün ehliyetine, daha önce alkollü araç kullanmaktan 5 yıl süreliğine el konulduğu öğrenildi.

Kaza, Mermer mevkiinde meydana geldi. M.A. idaresindeki 18 AAV 421 plakalı otomobil Karabük istikametine seyir halindeyken havanın yağışlı ve zeminin ıslak olması sebebiyle sürücüsünün kontrolünden çıkarak E.A. idaresindeki 42 AIM 968 plakalı tıra çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile yolcu olarak bulunan F.U. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, yapılan kontrollerde otomobil sürücüsünün 0.36 promil alkollü olduğu, ehliyetine de daha önce alkollü araç kullanmaktan 5 yıl süreliğine el konulduğu öğrenildi. Sürücüye ehliyetsiz araç kullanma suçundan 12 bin 977 lira para cezası kesildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
15 Ekim, 2025 13:11 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trafik Kilitlendi, Vatandaşlar Tepkili: “Karabük’te Plan Yok, Çile Var”

Karabük’te sabah saatlerinden itibaren Karabük-Safranbolu istikametinde ve Kardemir Kavşağı çevresinde yapılan yol çalışmaları kent trafiğini felç etti.

Özellikle işe gitmek isteyen vatandaşlar uzun süre araç ve otobüslerin ilerleyememesi nedeniyle mağdur oldu.

Şehit Ateşe Reşat Moralı Bulvarı’nın tek yönlü kapatılmasıyla birlikte Safranbolu’dan Karabük yönüne ilerleyen araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. Kentin ana kavşak noktalarında aynı anda yürütülen üst ve alt yapı çalışmaları trafiği içinden çıkılmaz hale getirdi.

Sabah işe gitmek için otobüs bekleyen vatandaşlardan M. Demir, “Sabah 8’den beri otobüs bekledim. Sonunda pes edip yürümeye başladım çünkü araçlar hareket etmiyordu. Ben de dahil, herkes işe geç kaldı” diyerek tepkisini dile getirdi.

Sürücüler ise yol çalışmalarının plansız yapılmasına dikkat çekti. Bir taksi şoförü, “Her gün başka bir yol kapanıyor. Hiçbir bilgilendirme yok. İnsanlar ne yapacağını bilemiyor. Ambulans bile geçemedi az önce” dedi.

Trafiğin kilitlenmesi nedeniyle ambulansların da geçişlerde güçlük yaşadığı görüldü. Vatandaşlar, Karayolları ekiplerinden çalışmaların daha planlı ve aşamalı şekilde yürütülmesini istedi.

Kentte trafiğin normale dönmesi beklenirken, henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin