Reklam
Reklam

Kazandığı madalyayı GMİS’e götürdü

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2023 20:12 tarihinde yayınlandı
0

Büyükler Atletizm Muhteşem Ligi Final Etabı’nda cirit atmada 68,20 m’lik derecesiyle Türkiye İkincisi olarak gümüş madalya kazanan ve Zonguldaklı olan Ahmet Talha Kılıç, madalyasını GMİS götürdü.

Galatasaray Kulübü sportmeni ve birebir vakitte GMİS çalışanı olan Ahmet Talha Kılıç, 5-6 Eylül 2023 tarihlerinde İzmir Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen atletizm finallerinde kazandığı madalyasını GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’e takdim etti. GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, “Talha’nın, ciritte Türkiye İkincisi olarak gümüş madalyayı kazanmasından ve bu madalyayı Zonguldak’a getirmesinden ötürü memnunluk duyduk. Daha büyük muvaffakiyetler elde edeceğine inanıyorum. Muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin