Kazandığı madalyayı GMİS’e götürdü - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2023 20:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Kazandığı madalyayı GMİS’e götürdü

Büyükler Atletizm Muhteşem Ligi Final Etabı’nda cirit atmada 68,20 m’lik derecesiyle Türkiye İkincisi olarak gümüş madalya kazanan ve Zonguldaklı olan Ahmet Talha Kılıç, madalyasını GMİS götürdü.

Galatasaray Kulübü sportmeni ve birebir vakitte GMİS çalışanı olan Ahmet Talha Kılıç, 5-6 Eylül 2023 tarihlerinde İzmir Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen atletizm finallerinde kazandığı madalyasını GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’e takdim etti. GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, “Talha’nın, ciritte Türkiye İkincisi olarak gümüş madalyayı kazanmasından ve bu madalyayı Zonguldak’a getirmesinden ötürü memnunluk duyduk. Daha büyük muvaffakiyetler elde edeceğine inanıyorum. Muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
sefer yilmaz hedefimiz play offlardan sampiyon olarak yeniden super lige donmek Wzrg8fgI
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Sefer Yılmaz: “Hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek”

Bodrum FK Teknik Sorumlusu Sefer Yılmaz, Çorum FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından, “İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Trendyol 1. Lig 34. hafta karşılaşmasında Bodrum FK, deplasmanda Çorum FK ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Bodrum FK Teknik Direktörü Sefer Yılmaz, “Bu akşam futbol adına çok güzel bir akşam oldu. Çok kaliteli, çok keyifli, güzel bir maçtı. İki takımın da futbolcularını, teknik ekibini tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç ortamı vardı, seyirci güzeldi, hava güzeldi, zemin güzeldi. Süper Lig kalitesinde çok zevkli bir mücadeleydi. Çorum FK, bu ligin en kaliteli kadrolarından, en iyi futbol oynayan takımlarından biri. Biz çok iyi hazırlandık, rakibin iyi yönlerini, zaaflarını da biliyorduk. Erken gelen bir golle hiç moralimizi bozmadık. Futbolcularımız aynı taktik, disiplinde devam ettiler. Daha sonra golü de bulduk. İkinci yarı da çok keyifliydi. Maç gitti, geldi. Biz de alabilirdik, Çorum FK da alabilirdi. Penaltı kaçtı. Penaltıdan sonra biz yüzde 100 karşı karşıya kaçırdık. Futbol adına çok keyifli, güzel bir maçtı. Çorum FK ile Bodrum FK’nın güzel de bir rekabeti vardı ama centilmence bir maç oldu. İnşallah sonuna kadar devam edeceğiz, hedefimiz play-off’lardan şampiyon olarak yeniden Süper Lig’e dönmek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin