Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2023 20:12 tarihinde yayınlandı
0

Kazandığı madalyayı GMİS’e götürdü

Büyükler Atletizm Muhteşem Ligi Final Etabı’nda cirit atmada 68,20 m’lik derecesiyle Türkiye İkincisi olarak gümüş madalya kazanan ve Zonguldaklı olan Ahmet Talha Kılıç, madalyasını GMİS götürdü.

Galatasaray Kulübü sportmeni ve birebir vakitte GMİS çalışanı olan Ahmet Talha Kılıç, 5-6 Eylül 2023 tarihlerinde İzmir Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen atletizm finallerinde kazandığı madalyasını GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’e takdim etti. GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, “Talha’nın, ciritte Türkiye İkincisi olarak gümüş madalyayı kazanmasından ve bu madalyayı Zonguldak’a getirmesinden ötürü memnunluk duyduk. Daha büyük muvaffakiyetler elde edeceğine inanıyorum. Muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda aranan 1 sahis yakalandi Ufn5GwSw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da aranan 1 şahıs yakalandı

Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen denetimde hakkında yakalama kararı bulunan 1 şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirile denetimde, bin 292 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapılırken, 331 araç kontrol edildi. Denetimlerde çeşitli suçlardan aranması bulunan 1 şahıs yakalanırken, trafik kurallarını ihlal ettiği tespit edilen 7 araca idari para cezası uygulandı.

Öte yandan, ekiplerin yaptığı kontrollerde 2 iş yeri ile 8 şahsa, 5326 Sayılı Kabahatler

Bizi sosyal medyadan takip edin