Reklam
Reklam

Kazandığı madalyayı GMİS’e götürdü

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Eylül, 2023 20:12 tarihinde yayınlandı
0

Büyükler Atletizm Muhteşem Ligi Final Etabı’nda cirit atmada 68,20 m’lik derecesiyle Türkiye İkincisi olarak gümüş madalya kazanan ve Zonguldaklı olan Ahmet Talha Kılıç, madalyasını GMİS götürdü.

Galatasaray Kulübü sportmeni ve birebir vakitte GMİS çalışanı olan Ahmet Talha Kılıç, 5-6 Eylül 2023 tarihlerinde İzmir Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen atletizm finallerinde kazandığı madalyasını GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir’e takdim etti. GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, “Talha’nın, ciritte Türkiye İkincisi olarak gümüş madalyayı kazanmasından ve bu madalyayı Zonguldak’a getirmesinden ötürü memnunluk duyduk. Daha büyük muvaffakiyetler elde edeceğine inanıyorum. Muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

İzinli Salep üreticilerine hasat denetimi

Izinli Salep ureticilerine hasat denetimi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Haziran, 2026 14:41 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, il genelinde izinli salep üretimi yapan çiftçilere yönelik hasat kontrollerine başladı.

Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürü İsmail Özarslan ile teknik ekipler tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, salep üretim alanlarında yerinde incelemeler yapıldı. İlgili mevzuat hükümleri doğrultusunda yürütülen kontrollerde hasat işlemlerinin teknik esaslara uygunluğu, bitki sağlığı durumu ve üreticilerin izin belgelerinde yer alan şartlara uyumları titizlikle incelendi.

Sahada yapılan denetimlerde elde edilen bulgular tutanak altına alınırken, üretimin sürdürülebilirliği ve doğal kaynakların korunmasına yönelik uygulamalar da değerlendirildi.

Karabük İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, doğal zenginliklerin korunmasına katkı sağlayan ve kurallara uygun üretim gerçekleştiren tüm çiftçilere teşekkür ederek, üreticilere bereketli ve bol kazançlı bir hasat sezonu diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin