Reklam
Reklam
671d3c61ab84b
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2024 22:01 tarihinde yayınlandı
0

Kazan dairesinde çıkan yangın korkuttu

Karabük’te bir restoranın kazan dairesinde çıkan yangın büyümeden söndürüldü.
Karabük’ün Safranbolu ilçesine bağlı Konarı köyü Çevriköprü mevkiindeki bir restoranın kazan dairesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Kazan dairesinden yükselen duman ve alevlere yoldan geçmekte olan beton mikserinin su tankeri ile müdahale edilirken, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından yangın tamamen söndürüldü.
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

671d3c8036df1
671d3c81c8767
Bizi sosyal medyadan takip edin
2 geleneksel balik ekibi gokkusagi alabalik tutma yarismasina yogun ilgi G874ybCN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

2. Geleneksel Balık Ekibi Gökkuşağı Alabalık Tutma Yarışması’na yoğun ilgi

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Bafra ilçesinde düzenlenen 2. Geleneksel Balık Ekibi Gökkuşağı Alabalık Tutma Yarışması’nda amatör balıkçılar, en büyük alabalığı yakalamak için mücadele etti.

Bafra’da gerçekleştirilen 2. Geleneksel Balık Ekibi Gökkuşağı Alabalık Tutma Yarışması, doğayla iç içe heyecanlı anlara sahne oldu. Yarışmada katılımcılar, en büyük gökkuşağı alabalığını tutmak için mücadele etti. Amatör balıkçılara yönelik düzenlenen yarışmaya yaklaşık bin amatör balıkçı katılırken, yarışma yaklaşık 6 saat sürdü.

Yarışma sonunda amatör olta balıkçısı Ege Çakmak, 45 santimetre boyunda yakaladığı alabalıkla birinci oldu. Ulaş Şen, 44 santim ile 2’nci, Erkan Yücel ise 43 santim boyunda yakaladığı alabalıkla 3’üncü oldu. Dereceye giren balıkçılara olta kamışı ve makara hediye edilirken, yarışmaya katılan tüm balıkçılara ise çanta, maket yem ve şapka dağıtıldı.

Organizasyon hakkında bilgi veren Balık Ekibi Kurucu Başkanı Emre Fidan, “Uzun senelerdir tutkusu olduğum olta balıkçılığını yarışma haline getirdik. Bu projeyi; gençlerin doğa sevgisini artırmak, amatör olta balıkçılığını sevdirmek ve çevre temizliğinin önemini anlatmak amacıyla hayata geçirdik. Yarışmamız, hem doğa sevgisinin artırılması hem de amatör balıkçılığın teşvik edilmesi açısından katılımcılardan yoğun ilgi görmüştür” dedi.

Yarışma, ödül töreni ve hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin