Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Eylül, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kazadan 8 saat sonra yardım isteyen sürücünün araçtaki arkadaşı hayatını kaybetti

Samsun’da kazadan 8 saat sonra uçuruma yuvarlanmış araçtan çıkıp yardım isteyen yaralı sürücünün araçta kalan arkadaşı hayatını kaybetti.
Kaza, Samsun’un Canik ilçesinin kırsal mahallesi olan Kızıloğlak Mahallesi Dere mevkisinde dün akşam saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kamuran Keskin (43), 55 ABK 595 plakalı otomobili ile Demirci Mahallesi istikametine seyir ederken direksiyon hakimiyetini kaybederek 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada yaralı halde kendi imkanı ile araçtan çıkan Kamuran Keskin, kazadan 8 saat sonra sabah 06.00 sıralarında kırsal mahalleye ulaşarak yardım istedi. Vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Kaza yerine ambulans, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kaza yapan araca ulaşan yardım ekipleri araçta bulunan Remzi Der’in olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. AFAD yardımıyla araçtan çıkartılıp cenaze aracına taşınan Remzi Der’in cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Samsun Grup Başkanlığına gönderildi. Yaralı sürücü Kamuran Keskin ise ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ocak, 2026 15:41 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Akran zorbalığı sokağa taştı

Karabük'te liseli gençler arasında çıkan kavgada, bir gencin darp edilmekten kurtarılması duyarlı bir esnafın müdahalesiyle mümkün oldu.

Son günlerde kamuoyunda sıkça gündeme gelen akran zorbalığına bir örnek de Karabük'te meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ergenekon Mahallesi'nde bir grup genç, akranları olan bir gence saldırdı. Yere düşürülen gence yönelik darp girişimi devam ederken, mahallede kadın kuaförlüğü yapan bir esnaf duruma müdahale etti. Kararlı bir şekilde tarafların arasına giren esnaf, saldırgan grubu dağıtarak kavgayı sonlandırdı.

O anlar, olayın yaşandığı iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, son dönemde özellikle gençler arasında artış gösteren akran zorbalığının sokaklara kadar indiği görülürken, esnafın hiç tereddüt etmeden genci koruması dikkat çekti. Müdahale sayesinde daha ciddi bir yaralanmanın önüne geçildi.
Mahalle sakinleri, akran zorbalığına karşı örnek bir duruş sergileyen esnafa teşekkür ederken, benzer olayların yaşanmaması için aileler ve yetkililerden daha fazla duyarlılık beklediklerini dile getirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin