Kazada yaralanan şoför hastaneden firar etti - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Eylül, 2023 00:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Kazada yaralanan şoför hastaneden firar etti

Karabük’te evvel trafik lambasına akabinde hafif ticari araca çarpması sonucu yaralanan araba şoförü kaldırıldığı hastaneden tedavi olmadan firar etti.

Kaza, Safranbolu – Karabük kara yolu Sanayi Kavşağında meydana geldi. Z.Y. yönetimindeki 07 LAC 99 plakalı araba, şoförünün denetimini kaybetmesi nedeniyle evvel trafik lambasına akabinde tıpkı istikamette seyir halinde olan 78 ED 930 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpmanın tesiriyle trafik lambası devrilirken şoför yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarının birinci müdahalesinin akabinde yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Sürücü Z.Y.’nin tedavi olmadan hastaneden firar ettiği ve alkol denetiminin yapılamadığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk ova dernekler federasyonundan kirman ve kelleciye ziyaret LxW1BSj9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Ova Dernekler Federasyonu’ndan Kırman ve Kelleci’ye ziyaret

Karabük Ova Dernekler Federasyonu Başkanı Durmuş Eren, yönetim kurulu üyeleri ve ova köyleri muhtarlarından oluşan heyet, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kırman ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci’yi ziyaret etti.

Federasyon yönetim kurulu üyeleri ve muhtarların da yer aldığı ziyarette, Kirman ve Kelleci’ye görevlerinde başarı dilekleri iletildi.

Görüşmede Karabük’ün genel ihtiyaçları ile planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

İl Genel Meclis Başkanı Kirman ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kelleci, nazik ziyaretlerinden dolayı Eren ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin