Kazada yaralanan ehliyetsiz sürücü 2.94 promil alkollü çıktı - Karabük Haber Postası
kazada yaralanan ehliyetsiz surucu 294 promil alkollu cikti qCB3JIfa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Aralık, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kazada yaralanan ehliyetsiz sürücü 2.94 promil alkollü çıktı

Karabük’te denetimden çıkarak kaldırıma çarpan arabanın şoförü yaralandı. Araba şoförünün ehliyetinin iptal edildiği ve 2.94 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Kaza Balıklarkayası alt geçidinde meydana geldi. S.U. yönetimindeki 78 BA 303 plakalı araba şoförünün denetiminden çıkarak kaldırıma çarptı. Kazada şoför yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sıhhat grupları sevk edildi. Takımların birinci müdahalesinin akabinde yaralı şoför Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan denetimlerde S.U.’nun 2.94 promil alkollü olduğu belirlenirken ehliyetinin de daimi iptal olduğu ortaya çıktı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda dehset baba oglunu tufekle oldurdu EIEQRhn5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dehşet: Baba, oğlunu tüfekle öldürdü

Kastamonu’da bir baba, evde tartışma yaşadığı oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından baba gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da merkeze bağlı Ballık Köyü’nde ikamet eden 67 yaşındaki E.G., henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü 33 yaşındaki oğlu Murat Gökdağ ile tartışmadı yaşadı. Tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine baba E.G., evde bulunan at tüfeğiyle oğluna ateş etti. Karın bölgesinden ağır yaralanan Murat Gökdağ, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından baba E.G. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrasında Murat Gökdağ’ın cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin