Kazada yaralanan ehliyetsiz sürücü 2.94 promil alkollü çıktı - Karabük Haber Postası
kazada yaralanan ehliyetsiz surucu 294 promil alkollu cikti qCB3JIfa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Aralık, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kazada yaralanan ehliyetsiz sürücü 2.94 promil alkollü çıktı

Karabük’te denetimden çıkarak kaldırıma çarpan arabanın şoförü yaralandı. Araba şoförünün ehliyetinin iptal edildiği ve 2.94 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Kaza Balıklarkayası alt geçidinde meydana geldi. S.U. yönetimindeki 78 BA 303 plakalı araba şoförünün denetiminden çıkarak kaldırıma çarptı. Kazada şoför yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sıhhat grupları sevk edildi. Takımların birinci müdahalesinin akabinde yaralı şoför Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan denetimlerde S.U.’nun 2.94 promil alkollü olduğu belirlenirken ehliyetinin de daimi iptal olduğu ortaya çıktı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ccc
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
05 Nisan, 2026 12:53 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti heyetinden Karabük’te incelemeler

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, kentte yapımı ve restorasyonu devam eden kamu yatırımlarını yerinde inceledi.

AFAD HİZMET BİNASI İNŞAATI İNCELENDİ

AK Parti heyeti, Batı Karadeniz’de afet ve acil durumlara hazırlık, müdahale ve iyileştirme süreçlerini güçlendirecek AFAD Hizmet Binası inşaat alanında incelemelerde bulundu.

İncelemelerde, farklı noktalarda sürdürülen hizmetlerin tek çatı altında toplanacağı modern kompleksin, Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi, Ana Hizmet Binası ve Arama Kurtarma Binası olmak üzere üç ana bölümden oluştuğu ifade edildi.

Toplam 5 bin 7 metrekare kullanım alanına sahip olacak tesisin, afetlere müdahale kapasitesini artırmasının yanı sıra eğitim, tatbikat ve koordinasyon faaliyetlerine de katkı sağlayacağı belirtildi.

GSB CİMNASTİK SALONU ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

Heyet, Yeni Mahalle’de yapımı devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı Cimnastik Salonu inşaatını da yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Karabük’te gençlerin ve sporcuların daha modern tesislerde spor yapabilmesi amacıyla yürütülen yatırımın, tamamlandığında kentin spor altyapısına önemli katkı sunacağı kaydedildi.

TARİHİ TREN GARI’NDA RESTORASYON SÜRÜYOR

AK Parti heyeti, 29 Kasım 1932 tarihinde hizmete açılan ve Karabük’ün sanayi geçmişine tanıklık eden Tren Garı’nda yürütülen restorasyon çalışmalarını da inceledi.

Tarihi yapının, kentin hafızasını yaşatacak önemli eserlerden biri olduğu, restorasyonun tamamlanmasıyla birlikte Karabük’ün kültürel mirasına değer katacağı ifade edildi.

İncelemelerde AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt’a, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven ve AFAD İl Müdürlüğü yetkilileri eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin