Karabük’te denetimden çıkarak kaldırıma çarpan arabanın şoförü yaralandı. Araba şoförünün ehliyetinin iptal edildiği ve 2.94 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.
Kaza Balıklarkayası alt geçidinde meydana geldi. S.U. yönetimindeki 78 BA 303 plakalı araba şoförünün denetiminden çıkarak kaldırıma çarptı. Kazada şoför yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sıhhat grupları sevk edildi. Takımların birinci müdahalesinin akabinde yaralı şoför Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan denetimlerde S.U.’nun 2.94 promil alkollü olduğu belirlenirken ehliyetinin de daimi iptal olduğu ortaya çıktı.


Kazada yaralanan ehliyetsiz sürücü 2.94 promil alkollü çıktı
Yenice’de yağışların ardından yol çalışmaları sürüyor
Karabük’te geçtiğimiz hafta etkili olan sağanak yağışların ardından Yenice ilçesine bağlı Çakıllar, Cihanbey, Değirmenyanı, Bağbaşı, Ören ve Akmanlar köylerinde oluşan olumsuzlukların giderilmesi için çalışmalar aralıksız devam ediyor.
Karabük İl Özel İdaresi ekipleri, yağışların yol ağında meydana getirdiği hasarların giderilmesi, ulaşımın güvenli şekilde sağlanması ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla sahada yoğun mesai harcıyor.
Ekipler tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köy yollarında bakım, onarım ve güvenlik tedbirleri titizlikle uygulanırken, ulaşımın aksamaması için gerekli müdahaleler sürdürülüyor.
Yetkililer, bölgede çalışmaların özverili bir şekilde devam ettiğini belirterek, vatandaşların güvenliği ve günlük yaşamın normal seyrinde sürdürülebilmesi için tüm imkanların seferber edildiğini ifade etti.

