Kazada yaralanan ehliyetsiz sürücü 2.94 promil alkollü çıktı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
kazada yaralanan ehliyetsiz surucu 294 promil alkollu cikti qCB3JIfa
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Aralık, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Kazada yaralanan ehliyetsiz sürücü 2.94 promil alkollü çıktı

Karabük’te denetimden çıkarak kaldırıma çarpan arabanın şoförü yaralandı. Araba şoförünün ehliyetinin iptal edildiği ve 2.94 promil alkollü olduğu ortaya çıktı.

Kaza Balıklarkayası alt geçidinde meydana geldi. S.U. yönetimindeki 78 BA 303 plakalı araba şoförünün denetiminden çıkarak kaldırıma çarptı. Kazada şoför yaralanırken ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sıhhat grupları sevk edildi. Takımların birinci müdahalesinin akabinde yaralı şoför Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yapılan denetimlerde S.U.’nun 2.94 promil alkollü olduğu belirlenirken ehliyetinin de daimi iptal olduğu ortaya çıktı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
belediye personelinin buldugu 175 gram altin sahibine teslim edildi yQ3p5DaU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Belediye personelinin bulduğu 17,5 gram altın sahibine teslim edildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde belediye temizlik personelinin çalışırken yerde bulduğu 17,5 gram gelen altın, sahibine teslim edildi.

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde, Belediye bünyesinde temizlik personeli olarak görev yapan Şaban Zorba, çalıştığı sırada yerde 17,5 gram gelen altın buldu. Zorba, bulduğu altını Tosya Belediyesi’ne getirerek teslim etti. Tosya Belediyesi tarafından yapılan araştırma sonrasında altının Erol Ataş isimli vatandaşa ait olduğu belirlendi. Tosya Belediyesine davet edilen Aktaş’a, kaybettiği altın teslim edildi.

Belediye personeline duyarlılığı için teşekkür eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükacar, “Şaban Zorba’nın gösterdiği bu örnek davranış, hem insanlık adına hem de belediyemiz adına bizleri gururlandırmıştır. Emanete sahip çıkmanın ve dürüstlüğün en güzel örneklerinden birini sergileyen personelimiz, sergilediği bu duyarlılıkla hepimize örnek olmuştur. Bulunan altın sahibi Sayın Erol Aktaş’a teslim edilmiştir. Personelimiz Şaban Zorba’yı duyarlı ve örnek davranışından dolayı gönülden tebrik ediyor, Erol Aktaş’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. .

Bizi sosyal medyadan takip edin