Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Temmuz, 2014 14:55 tarihinde yayınlandı
0

Kazada Yaralanan 4 Aylık Bebek Hayatını Kaybetti

Karabük’te önceki gün meydana gelen trafik kazasında yaralanan 4 aylık bebek, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Önceki gün Güray Yılmaz (40) yönetimindeki 34 J 1332 plakalı otomobil, Karabük-Ankara karayolunda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak takla atmıştı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Güray Yılmaz ile eşi Remziye ve çocukları 4 aylık Abdullah ve Buse Nur Yılmaz (12) yaralanmıştı. Kazada durumu ciddi olan 4 aylık Abdullah bebek, tedavi gördüğü Karabük Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Diğer yaralıların durumlarının ise iyi olduğu ve taburcu edildiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vs
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
12 Haziran, 2026 14:22 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu’da süne sürvey çalışmaları tamamlandı

Safranbolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen Süne Mücadelesi Programı kapsamında ilçeye bağlı köylerde süne sürvey çalışmaları tamamlandı.

Teknik personeller tarafından Davutobası, Alören, Değirmencik, Karapınar, Düzce ve Ağaçkese köylerinde gerçekleştirilen arazi incelemelerinde, hububat ekili alanlarda süne yoğunluğu kontrol edildi.

Yapılan sürvey ve değerlendirmeler sonucunda, bölgedeki süne popülasyonunun ekonomik zarar eşiğinin altında olduğu belirlendi. Bu nedenle söz konusu alanlarda kimyasal mücadele yapılmasına gerek olmadığı ifade edildi.

Yetkililer, ürün verim ve kalitesini olumsuz etkileyebilen süne zararlısına karşı çalışmaların belirlenen program doğrultusunda sürdürüleceğini, üreticilerin ise tarım teşkilatlarının bilgilendirmelerini takip etmelerinin önem taşıdığını kaydetti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin