Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ağustos, 2024 08:52 tarihinde yayınlandı
0

Kazada parçalanan Tofaş 1 kişiye mezar oldu, 3 kişi ağır yaralandı

Samsun’da yoldan çıkıp park halindeki kamyona çarpan Tofaş marka otomobil parçalanırken, kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Samsun’un Çarşamba ilçesi Samsun-Ordu karayolunun 33. kilometresinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Necati Boğa idaresindeki 06 N 1178 plakalı Tofaş marka otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yolun kenarında bulunan ve akaryakıt istasyonuna geçmek için bekleyen 55 RG 110 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada parçalanan Tofaş marka otomobilde bulunan Naciye Boğa (26) olay yerinde hayatını kaybetti, araç sürücüsü Necati Boğa (38), Fadime Boğa (59) ve Elif Göçmen (13) ağır yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
w2
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
01 Haziran, 2026 11:15 tarihinde yayınlandı
0

Ovacık Güneysaz köyü yolu ulaşıma açıldı

Karabük genelinde etkili olan şiddetli sağanak yağışlar, Ovacık ilçesine bağlı Güneysaz Köyü’nde heyelana neden oldu. Yağışların tetiklediği heyelan, Saz ve Güney Mahalleleri arasındaki bağlantı yolunun tamamen kapanmasına yol açtı.

Ovacık ilçesinde ulaşımın aksaması üzerine bölgeye sevk edilen İl Özel İdare ekipleri, yoğun ve özverili bir çalışma başlattı. Ekiplerin titiz müdahalesi sayesinde, heyelanın yaşandığı bölgenin yanından geçici bir tali yol açıldı. Yeni güzergâhla birlikte mahalleler arasındaki ulaşım, kontrollü olarak yeniden sağlandı.

Yetkililer, bölgedeki vatandaşların ulaşımında herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli trafik tedbirlerinin alındığını belirtti. Heyelanda hasar gören ana yolun ise kalıcı olarak yeniden hizmete girmesi amacıyla ekiplerin çalışmalarının aralıksız sürdüğü bildirildi.

Vatandaşlara da uyarılarda bulunan yetkililer, seyahatleri sırasında dikkatli olunması, trafik işaret ve işaretçilerine mutlaka riayet edilmesi, ayrıca görevli ekiplerin yönlendirmelerine uyulması gerektiğini önemle vurguladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin