Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ağustos, 2023 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kazada eşi ve kayınvalidesi ölen bayan şoförün feryadı yürekleri dağladı

Samsun’da meydana gelen kazada, eşi ve kayınvalidesi ölen, bayan şoförün feryadı yürekleri dağladı.

Kaza, Atakum ilçesi Samsun-Ankara karayolu Adalar mevkisinde meydana geldi. İzmir’de Menemen Devlet Hastanesi Ağır Bakım Servisinde vazifeli Neslihan Çetin (39) 1.5 ay evvel Samsun’un Bafra ilçesindeki anne babasını ziyarete giden 2 çocuğunu almak için eşi Gürcan Çetin (42) ve kayınvalidesi Leman Çetin (64) ile birlikte Samsun’a gitmek için yola çıktı. Neslihan Çetin yönetimindeki 35 KRE 82 plakalı araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak evvel trafik tabelasına akabinde da bir meskenin bahçesindeki ceviz ağacına çarptı. Kazada, eşi Gürcan Çetin hayatını kaybederken, Neslihan Çetin ve Leman Çetin yaralandı. Ağır yaralanan yaşlı bayan ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kendisi de yaralanan şoför sıhhat vazifelileri tarafından hastaneye kaldırılmak istendi, lakin feryat ederek yürekleri dağladı. İkna edilerek ambulansa götürülen Neslihan Çetin, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da 3 kaçak göçmen yakalandı

Amasya’da polisin durdurarak arama yaptığı bir minibüste Afganistan asıllı 3 kaçak göçmen yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Amasya Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Çaba ve Hudut Kapıları Şubesi takımlarınca doğu vilayetleri üzerinden batı vilayetlerine sistemsiz göçmen taşıdığı bedellendirilen minibüs Amasya girişinde durduruldu. Yapılan aramada battaniye altına gizlenmiş 3 Afganistan asıllı sistemsiz göçmen yakalanarak Amasya Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.
Yurda kaçak yollardan giriş yaptığı anlaşılan göçmenler hudut dışı edilmek üzere Sistemsiz Göçmen Ön Kabul ve Sevk Merkezi (GÖKSEM) yetkililerine teslim edildi. Organizatör olduğu bedellendirilen şüpheliler D.T. ve B.T. hakkında göçmen kaçakçılığından isimli süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin