Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Nallıhan kavşağında iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.
Kaza, Mudurnu ilçesi Nallıhan kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Bolu’dan Göynük istikametine gitmekte olan Mehmet Seymen idaresindeki 14 AAJ 720 plakalı araba, karşı taraftan gelen Serdar Yeşilbaş yönetimindeki 59 AHJ 184 plakalı araç ile çarpıştı. Çarpmanın tesiriyle 14 AAJ 720 plakalı araba bariyerlere savruldu. Araba şoförü Mehmet Seymen ve Tuğba Altıngün yaralandı. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Yaralılar sıhhat gruplarınca ambulanslara bindirilerek hastaneye kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaza yaptı, akabinde bariyerlere savruldu: 2 yaralı
Karabük Özel İdare’den köylere kesintisiz atık toplama hizmeti
Karabük İl Özel İdaresi, köylerde çevre temizliği ve halk sağlığının korunması amacıyla evsel katı atık toplama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
İl Özel İdaresi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, 9 araç ve 19 kişilik ekip ile Karabük genelindeki 253 köye düzenli olarak hizmet veriliyor.
Yetkililer, köylerde oluşan evsel atıkların belirlenen program dahilinde toplandığını belirterek, çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için çalışmaların büyük bir özveriyle devam ettiğini ifade etti.
Karabük İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, temiz çevrenin gelecek nesillere bırakılacak en değerli miraslardan biri olduğuna dikkat çekilerek, “Temiz Köyler, Güçlü Gelecek” anlayışıyla hizmetlerin kesintisiz sürdürüldüğü vurgulandı.
Köylerin daha temiz ve yaşanabilir hale gelmesi için yürütülen atık toplama faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği bildirildi.

