Bolu’nun Mudurnu ilçesinde Nallıhan kavşağında iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada iki kişi yaralandı.
Kaza, Mudurnu ilçesi Nallıhan kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Bolu’dan Göynük istikametine gitmekte olan Mehmet Seymen idaresindeki 14 AAJ 720 plakalı araba, karşı taraftan gelen Serdar Yeşilbaş yönetimindeki 59 AHJ 184 plakalı araç ile çarpıştı. Çarpmanın tesiriyle 14 AAJ 720 plakalı araba bariyerlere savruldu. Araba şoförü Mehmet Seymen ve Tuğba Altıngün yaralandı. Durum 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Yaralılar sıhhat gruplarınca ambulanslara bindirilerek hastaneye kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaza yaptı, akabinde bariyerlere savruldu: 2 yaralı
Tünelde feci kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Artvin’de tünelde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 26 yaşındaki Asım Özdemir yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.
Artvin’in Borçka ile Murgul ilçelerini birbirine bağlayan kara yolundaki tünelde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Dün gece saatlerinde yaşanan kazada, R. Kumaş idaresinde ki 08 ABK 961 plakalı otomobil ile Asım Özdemir (26) idaresindeki motosiklet çarpıştı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü Asım Özdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada otomobilde bulunan R. Kumaş (73) E. Kumaş (71) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Asım Özdemir’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

