Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
24 Eylül, 2018 14:21 tarihinde yayınlandı
0

Kaza yapınca oturup ağladı

Karabük’te sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü sinir krizi geçirdi.
Edinilen bilgiye göre kaza, Karabük-Safranbolu karayolu Kireçkuyu mevkiinde meydana geldi. Gamze Yaşar (26) yönetimindeki 34 UE 6379 plakalı otomobil Safranbolu istikametinden Karabük istikametine seyir sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu karşı şeride geçip ağaca çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Karşı şeritten herhangi bir aracın gelmemesi büyük faciayı önledi. Kadın sürücü yara almadan kurtulurken gözyaşlarına hakim olamadı. Toptancılık yaptığı belirlenen sürücünün kazanın etkisiyle otomobilindeki eşyaları çevreye yayıldı.
Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
w 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
07 Haziran, 2026 14:28 tarihinde yayınlandı
0

AK Parti’den Karabük’ün geleceğine değerlendirme toplantısı

AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, İl Genel Meclisi üyeleri ile ilçe başkanları bir araya gelerek Karabük’ün geleceğine yönelik önemli bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda, kent genelinde devam eden yatırımlar, yürütülen çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin hedefler ele alındı. Karabük’ün gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılmasına yönelik projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulurken, kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi konusunda da istişarelerde bulunuldu.

Toplantının ardından yapılan açıklamada, ortak akıl ve güçlü istişare anlayışıyla hareket etmeye devam edecekleri vurgulanarak, “Birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz ve hemşehrilerimiz için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Karabük’ümüz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

AK Parti teşkilatının, Karabük’ün kalkınması ve yatırımların hız kesmeden devam etmesi adına çalışmalarını sürdüreceği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin