Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Eylül, 2024 08:37 tarihinde yayınlandı
0

Kaza sonrası olay yerinden ayrılan sürücü ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı. Kaza sonrası olay yerinden ayrılan sürücü, ekipler tarafından bulunarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaza, Gülüç beldesi Atalay Sitesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gülüç istikametinden Ereğli yönüne seyir halindeki C.A.T. yönetimindeki araç ile aynı yönde ilerleyen B.T.’nin kullandığı 20 ACL 524 plakalı araç çarpıştı. Kaza sonrası B.T. aracıyla hızla olay yerinden uzaklaşırken, diğer sürücü durumu 112 Acil Servis Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kaçan aracı bulmak için çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde B.T.’nin aracı kazanın meydana geldiği noktadan yaklaşık 500 metre ileride park halinde bulundu. B.T., ifadesi alınmak üzere Gülüç Merkez Karakolu’na götürüldü. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 22
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Mayıs, 2026 14:06 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İl Özel İdare’den köy altyapısına destek

Karabük İl Özel İdaresi, kırsal mahallelerin altyapısını güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Eskipazar ilçesine bağlı Yürecik Köyü’nde önemli bir menfez inşaatı tamamlandı.

İl Özel İdare ekipleri tarafından köyde 1,5 metre genişliğinde, 1,5 metre yüksekliğinde ve 10 metre uzunluğunda büyük bir menfez yapım çalışması gerçekleştirildi. Yeni inşa edilen menfez ile bölgedeki yağmur suyu geçişlerinin sağlıklı bir şekilde sağlanması, yol güvenliğinin artırılması ve vatandaşların daha konforlu bir ulaşım ağına kavuşması hedeflendi.

Karabük İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada, “Köylerimizin altyapısını güçlendirmeye devam ediyoruz. Eskipazar Yürecik Köyü’nde ekiplerimiz tarafından 1,5×1,5 metre ebatlarında ve 10 metre uzunluğunda menfez yapım çalışması gerçekleştirildi. Menfez çalışması ile yağmur suyu geçişlerinin sağlıklı hale getirilmesi, ulaşım güvenliğinin artırılması ve vatandaşlarımızın daha konforlu bir ulaşım ağına kavuşması için sahadaki çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, sahada özveriyle çalışan tüm personellere teşekkür edilirken, “Karabük’ün her noktasında hizmet üretmeye devam ediyoruz” vurgusu yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin