Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Eylül, 2024 08:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kaza sonrası olay yerinden ayrılan sürücü ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı. Kaza sonrası olay yerinden ayrılan sürücü, ekipler tarafından bulunarak ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kaza, Gülüç beldesi Atalay Sitesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gülüç istikametinden Ereğli yönüne seyir halindeki C.A.T. yönetimindeki araç ile aynı yönde ilerleyen B.T.’nin kullandığı 20 ACL 524 plakalı araç çarpıştı. Kaza sonrası B.T. aracıyla hızla olay yerinden uzaklaşırken, diğer sürücü durumu 112 Acil Servis Merkezi’ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kaçan aracı bulmak için çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde B.T.’nin aracı kazanın meydana geldiği noktadan yaklaşık 500 metre ileride park halinde bulundu. B.T., ifadesi alınmak üzere Gülüç Merkez Karakolu’na götürüldü. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, kazayla ilgili inceleme devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
29 Ocak, 2026 10:06 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Rektör Kırışık, eşi ile birlikte TDV Kız Öğrenci Yurdunu ziyaret etti

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve eşi Ebru Kırışık, TDV Karabük Kız Öğrenci Yurdu yönetiminin davetiyle sağlık alanında eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi; kampüs hayatı, hastanedeki ihtiyaçlar ve Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanındaki ek binada yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık ve eşi Ebru Kırışık, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Karabük Kız Öğrenci Yurdu yönetiminin daveti üzerine yurtta kalan ve sağlık alanında eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaret kapsamında Rektör Kırışık, TDV Karabük Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Zeynep Kaymaz, yurt yönetim memuru Sevgi Tutucu ve manevi rehber Rukiye Ökten ile görüşerek yurdun işleyişi ve öğrencilere yönelik yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından yurdun konferans odasında gerçekleştirilen buluşmada, Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda eğitim alan öğrencilerle sağlık alanında yürütülen çalışmalar ele alındı. Soru-cevap formatında yapılan programda öğrencilerin görüş ve önerileri dinlendi; üniversite kampüs hayatı, sağlık hizmetlerine erişim ve Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde duyulan ihtiyaçlar üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Buluşmada ayrıca Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında bulunan ve Karabük Üniversitesi bünyesinde sağlık alanında eğitim gören öğrenciler ile tıp alanındaki akademik personelin kullanımına yönelik devri gerçekleştirilen ek binada yürütülen çalışmalar gündeme geldi. Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, söz konusu binada derslikler, akademisyen çalışma alanları, giyinme alanları ile uygulama mekânlarının oluşturulmasının planlandığını belirterek yürütülen hazırlıkların ihtiyaçlar doğrultusunda şekillendirildiğini kaydetti.

Öğrenciler de görüş alışverişinde, hastane yanında konumlanan ek binanın eğitim ve uygulama süreçleri ile günlük ihtiyaçlar açısından önemli katkı sağlayacağını ifade etti. Öğrencilerin, binanın tasarımı ve sunacağı imkânlara ilişkin önerilerini paylaştığı programda, planlanan kullanım alanları ve sağlayacağı faydalar değerlendirildi.

Program, günün anısına çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’ı yurtta ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Karabük Üniversitesi, sağlık alanında yürüttüğü eğitim-öğretim faaliyetlerini uygulama imkânlarıyla güçlendirmeye ve öğrenci dostu hizmet kapasitesini artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin