Kaza sonrası hayatını kaybeden genç kız gözyaşları içinde defnedildi  - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Temmuz, 2019 13:33 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaza sonrası hayatını kaybeden genç kız gözyaşları içinde defnedildi 

Karabük-Yenice Kara yolunda medyana gelen trafik kazasında ağır yaralandıktan sonra tedavi gördüğü hastanede 13 günlük yaşam savaşını kaybeden Melek Benli(20) son yolculuğuna uğurlandı.
21 Haziran 2019 tarihinde Yenice istikametinden Karabük’e seyir halinde olan Mehmet Benli (54) yönetimindeki 78 SB 794 plakalı otomobilin yoldan çıkarak aydınlatma direği ile istinat duvarına çarpması sonucu 1’i ağır olmak üzere 3 kişi yaralanmıştı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan 20 yaşındaki Melek Benli isimli genç kız 13 gündür verdiği yaşam mücadelesini dün kaybetmişti. Benli için Kurtuluş Mahallesi 120 Evler Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Karabük Üniversitesi mezunu olduğu öğrenilen genç kız öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Eflani’de aile mezarlığına defnedildi. 20 yaşındaki genç kızın cenazesine ailesinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katılırken, baba Benli ve yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim7 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 15:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı yeniden başladı

Karabük‘ün yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili oluyor.
Hava sıcaklıklarının düştüğü Karabük‘ün yüksek kesimlerinde kar yağışı yeniden başladı. Karabük-Bartın kara yolunun 1030 rakımlı Ahmetusta mevkisinde başlayan kar yağışı, bölgede kısa sürede etkisini gösterdi. Güzergahı kullanan vatandaşlar, o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin