Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu (MYO) çift ana dal programı uygulaması, öğrencilerine iki farklı diploma ile mezuniyet şansı tanıyor.
Kaynaşlı MYD Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı ile Dış Ticaret Bölümü Dış Ticaret Programı arasında başlatılan Çift Ana Dal Programı (ÇAP) Uygulaması Lojistik ve Dış Ticaret programları öğrencilerine iki yıllık eğitimleri sonunda iki farklı program diploması alma fırsatı sunuyor.
Düzce Üniversitesi bünyesindeki Meslek Yüksekokullarının uyguladığı güncel ve kaliteli eğitimin yanında, öğrencilerine tanıdığı ÇAP uygulaması ile de, kendilerine 2 diploma ile mezun olma ayrıcalığını yaşatıyor. Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nda bilgi ve becerilerini rahatlıkla kullanarak, kendilerini geliştiren başarılı öğrenciler, mezun sonrası iş bulma sürecinde diğerlerinin önüne geçerek karşılığını alıyor. (İHA)


909
Kaynaşlı MYO’da çift ana dal imkanı
106
Karabük’te otomobil kamyonetle çarpıştı: 1 yaralı
Karabük‘te otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
Kaza, Köprülü Sokak’ta meydana geldi. Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönünden Endüstri Meslek Lisesi yönüne seyreden R.K. idaresindeki 74 BH 846 plakalı otomobil, kavşakta R.A. yönetimindeki 41 HY 710 plakalı kamyonetle çarpıştı. Meydana gelen kazada kamyonette bulunan G.K. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. G.K’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


