Kaymakam Irgatoğlu Okulları Gezdi - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Temmuz, 2016 14:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaymakam Irgatoğlu Okulları Gezdi

Eskipazar ilçesi Kaymakamı Murat Irgatoğlu, ilçede bulunan ortaokul ve anaokulu gezdi
Karabük’ün Eskipazar ilçesi Kaymakamı Murat Irgatoğlu ve beraberinde Eskipazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu ile birlikte Eskipazar Ortaokulu’nu ziyaret ederek, 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin destekleme ve yetiştirme kurslarında incelemelerde bulundu. Kurslara giden öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet eden Kaymakam Murat Irgatoğlu, kursların verimliliğinden ve öğrencilerin gayretinden dolayı öğrencilere teşekkür etti. Irgatoğlu, kurs ziyaretinin ardından Eskipazar Ortaokulu’nda yapımı tamamlanan kütüphanede de incelemelerde bulunuldu.
Ardından Eskipazar Anaokulunu ziyaret eden Kaymakam Murat Irgatoğlu ve beraberinde Eskipazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu okulda yapılan dış mantolama ve sınıf yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Okul idarecilerine ve çalışanlara teşekkürlerini sunan Kaymakam Irgatoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu ile birlikte okullara ziyaretlerin ve incelemelerin devam edeceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
denetimli serbestlik mudurlugunden sanat ve muzikle topluma guclu mesaj KPgwkztY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Nisan, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden sanat ve müzikle topluma güçlü mesaj

Denetimli serbestlik sistemine dahil olan bireylerin toplumla bağlarını güçlendirmek, yeniden topluma kazandırılma süreçlerine katkı sunmak ve sanatsal ile sosyokültürel becerilerini geliştirmek amacıyla Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından anlamlı bir etkinlik programı düzenlendi.

Program kapsamında ilk olarak, yükümlüler tarafından hazırlanan el emeği ürünlerin yer aldığı El Sanatları Sergisi, Zonguldak Adliyesinde vatandaşların ziyaretine açıldı. Serginin açılışı; Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, Zonguldak Adalet Komisyonu Başkanı Birtan Şeker, Zonguldak İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Sümen, Zonguldak Baro Başkanı Türker Kapkaç ve Denetimli Serbestlik İl Müdürü Selçuk Aydemir tarafından gerçekleştirildi. Açılışa hâkimler ve Cumhuriyet savcıları, adliye personeli, Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergide yer alan çalışmalar, yükümlü bireylerin üretkenliklerini, mesleki becerilerini ve topluma uyum süreçlerindeki olumlu gelişimlerini gözler önüne serdi.

Günün devamında etkinlikler, akşam saatlerinde düzenlenen konser programı ile sürdü. Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde görev yapan gönüllü çalışanlar ile yükümlülerin iş birliğiyle oluşturulan müzik grubu, 27 Nisan tarihinde saat 19.00’da Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü salonunda sahne aldı.

Yoğun ilgi gören konser programında, müziğin birleştirici gücüyle toplumsal dayanışma ve umut mesajları ön plana çıktı.

Gerçekleştirilen etkinliklerle, denetimli serbestlik uygulamalarının yalnızca bir denetim mekanizması değil; bireyleri sosyal hayata kazandıran, yeteneklerini ortaya çıkaran ve toplumsal bütünleşmeyi destekleyen önemli bir rehabilitasyon modeli olduğu bir kez daha vurgulandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü yetkilileri, benzer sosyal, kültürel ve mesleki faaliyetlerin önümüzdeki süreçte de devam edeceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin