Eskipazar ilçesi Kaymakamı Murat Irgatoğlu, ilçede bulunan ortaokul ve anaokulu gezdi
Karabük’ün Eskipazar ilçesi Kaymakamı Murat Irgatoğlu ve beraberinde Eskipazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu ile birlikte Eskipazar Ortaokulu’nu ziyaret ederek, 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin destekleme ve yetiştirme kurslarında incelemelerde bulundu. Kurslara giden öğrencilerle ve öğretmenlerle sohbet eden Kaymakam Murat Irgatoğlu, kursların verimliliğinden ve öğrencilerin gayretinden dolayı öğrencilere teşekkür etti. Irgatoğlu, kurs ziyaretinin ardından Eskipazar Ortaokulu’nda yapımı tamamlanan kütüphanede de incelemelerde bulunuldu.
Ardından Eskipazar Anaokulunu ziyaret eden Kaymakam Murat Irgatoğlu ve beraberinde Eskipazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu okulda yapılan dış mantolama ve sınıf yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Okul idarecilerine ve çalışanlara teşekkürlerini sunan Kaymakam Irgatoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu ile birlikte okullara ziyaretlerin ve incelemelerin devam edeceğini belirtti.


Kaymakam Irgatoğlu Okulları Gezdi
Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı
Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.
Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.


