Kaymakam Ürkmezer’den Milletvekili Şahin’e ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Temmuz, 2017 13:38 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaymakam Ürkmezer’den Milletvekili Şahin’e ziyaret

Safranbolu Kaymakamı ve Safranbolu Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer, TBMM eski Başkanı ve AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’i TBMM’deki makamında ziyaret etti.
Safranbolu’nun genel sorunları ve ihtiyaçlarını Milletvekili Şahin’e aktaran Ürkmezer, ayrıca Safranbolu evi konseptli kağıt rölyef tasarımından bir tablo hediye etti.
Safranbolu Kaymakamı ve kayyım Belediye Başkanı Fatih Ürkmezer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Şahin “Önemli bir sorumluluk üstlendiniz. Her iki görevinizi de büyük bir dirayetle yerine getirmeye çalışacağınıza inanıyorum. Sadece Karabük’ün değil, ülkemizin de gözde kültür merkezinden biri olan Safranbolu’ya hizmet etmek bir ayrıcalıktır. Bu zamana kadar olduğu gibi Safranbolulu hemşerilerimize yapılacak her türlü hizmetin yerine getirilmesinde yanınızdayız. Size üstün başarılar diliyorum.” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede simseklerin ardindan dolunay mest etti mbI8rPDO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de şimşeklerin ardından dolunay mest etti

Düzce’de akşam saatlerinde sağanak yağış ile birlikte şimşekler de gökyüzünü aydınlattı. Şimşeklerin ardından dağılan bulutların arasından çıkan dolunay ise mest etti.

Düzce’de akşam saatlerinde etkili olan şimşekler gökyüzünü adeta aydınlattı. Şehrin batısından doğusuna doğru ilerleyen şimşekler, özellikle bazı bölgelerde görsel bir şölen oluşturdu. Aralıklarla çakan şimşekler geceyi gündüze çevirirken, ortaya çıkan manzara vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Şimşeklerin ardından gökyüzündeki bulutların dağılmasıyla birlikte beliren dolunay ise dikkat çekti. Doğal ışık gösterisinin ardından ortaya çıkan dolunay, geceye ayrı bir güzellik katarken, o anlar bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin