Kaymakam Ürkmezer Şehit aileleri yemekte bir araya geldi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Mart, 2018 11:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaymakam Ürkmezer Şehit aileleri yemekte bir araya geldi

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer ve Eşi Miray Ürkmezer Şehit Aileleri ile yemekte buluştu.

  1. Jandarma Eğitim Alay Komutanı J. Albay İsa Çakmak, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Emin Oktay Aydoğdu, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Galip Sökmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Gümüş ve İlçe Müftüsü Hasan Güneş’in de eşlik ettiği yemek programı öncesi Ürkmezer ailesi tüm ailelerle teker teker ilgilendi.

İlçe Müftüsü Hasan Güneş’in yaptığı duanın ardından konuşan Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Dr. Fatih Ürkmezer, “Öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ülkemizin dört bir yanında Milletimiz tek yürek olmuş durumda ve bu birlikteliği bozmaya hiç bir güç yetmeyecektir” dedi.

Cennet Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını veren her bir kahraman vatan evladının acısının hala ilk günkü gibi yüreklerde yaşadığını dile getiren Ürkmezer, “Bugün Ezanlar susmuyor, Bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, yaşadığımız yer neresi olursa olsun huzur içerisinde özgürce hayatımızı idame ettirebiliyorsak, işte canlarını bu ülkenin huzuru için Şehadet Şerbeti içen evlatlarımız sayesindedir. Bu bağlamda şunu belirtmek isterim ki, bizler vatan toprağını kutsal sayan bir milletiz. Bu sebeple her bir ferdimiz tıpkı Şehit düşen Kahraman Vatan Evlatları gibi canımızı seve seve vermeye hazırız” dedi.

Gerek şahsen, gerekse Safranbolu Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydeden Ürkmezer, “Sizler bize Şehitlerimizin emanetlerisiniz. Bizler de sizlerin birer evlatları, kardeşleriniz olarak her zaman yanınızda olacağız. Biz kocaman bir aileyiz. Bu vesile ile bir kez daha Vatanın birliğine, dirliğine, bölünmez bütünlüğüne göz diken hainlere karşı kahramanca karşı koyarken canlarını veren tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyor, sizlere bir kez daha bu vatana böylesi kahraman evlatlar yetiştirdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta asayis ve guvenlik toplantisi gerceklestirildi bEGjP6xO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Nisan, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta asayiş ve güvenlik toplantısı gerçekleştirildi

Zonguldak’ta Vali Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında, İl Jandarma Komutanı Alb. Barış Cücen ve İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen’in katılımıyla “Haftalık Asayiş ve Güvenlik Toplantısı” yapıldı.

Toplantıda, il genelinde yürütülen suçla mücadele operasyonları ele alındı. Güvenlik güçlerinin sahadaki çalışmaları ve operasyonel faaliyetleri değerlendirildi.

Vatandaşların huzur ve güvenliğini artırmaya yönelik planlamaların da masaya yatırıldığı toplantıda, alınacak önlemler ve koordinasyon çalışmaları üzerinde duruldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin