Kaymakam Türköz, Toprakcuma'da aşı faaliyetlerine katıldı                    - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:23
Güneş 06:48
Öğle 13:02
İkindi 16:25
Akşam 19:07
Yatsı 20:27
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Kasım, 2021 10:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaymakam Türköz, Toprakcuma’da aşı faaliyetlerine katıldı                   

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Toprakcuma Köyü’nde, İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen aşı faaliyetlerine katıldı.

Safranbolu İlçe Sağlık Müdürlüğü aşılama ekipleri tarafından her gün farklı köyde vatandaşlara aşı hizmetini sağlayan Mobil Sağlık Tarama Aracı ile birlikte aşılama faaliyetlerine hız veren ekipler, vatandaşlara pandemi ile ilgili uyarı ve önlemlerini yaparak virüs ile mücadelede önemli rol üstleniyor.

Aşılama faaliyetine katılan Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz; ” Bugün İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerimiz ile birlikte İlçemiz Toprakcuma Köyünde aşı uygulamasına katıldık. Malumunuz koronavirüs pandemisi iki yıldan beri tüm dünyamızı etkiliyor. Bu süreçte de sağlık çalışanlarımız mücadelede büyük bir özveri göstererek ellerinden geleni yapıyorlar. Artık sadece hastane, sağlık ocaklarında değil vatandaşımız talep ettiği zaman bu hizmetten evinde yararlanabiliyor. Bugünde Toprakcuma köyünde 20 vatandaşımızın koronavirüs aşılarını yapacağız. Acil şifalar diliyoruz bütün vatandaşlarımıza. Unutmayalım devletimiz sağ olsun ücretsiz olarak vatandaşlarımızın ayağına sağlık hizmeti götürüyor. Bizde vatandaşlarımızda aşı olmalarını özellikle istirham ediyoruz. Aşıyla birlikte de bu virüsten kurtulacağımıza inanıyoruz. Ben bütün vatandaşlarımıza buradan acil şifalar diliyorum, sağlık çalışanlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda 9 bin 642 adet sentetik ecza hapi ele gecirildi Phj1vp53
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mart, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da 9 bin 642 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi

Kastamonu’da polis ekipleri tarafından bir araç ve şüpheli üzerinde yapılan aramada 9 bin 642 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara yönelik yürütülen titiz çalışmalar neticesinde tespiti yapılan şüpheli şahsın üzerinde ve aracında arama yapıldı. Aramada, 9 bin 642 adet sentetik hap ele geçirildi.

Konuyla ilgili gözaltına alınan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin