Kaymakam Türköz köylerde incelemelerde bulundu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Ekim, 2021 07:47 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaymakam Türköz köylerde incelemelerde bulundu

Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Ovacuma Akkışla, Tintin ve Cabbar köylerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Kaymakam Türköz ilk olarak Safranbolu Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihalesi yapılan içme suyu deposu inşaatında incelemelerde bulundu. Türköz’e İlçe Emniyet Müdürü Bülent Yeşilyurt, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Aydın, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Ünal, İlçe Tarım Müdürü Mehmet Emre, İlçe Özel İdare Müdürü Talha Durum, Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Gökhan Kara eşlik etti.
Ziyarette köy muhtarı ve yüklenici firma sorumlusundan çalışmalar ve inşaat süreci ile ilgili bilgiler alan Kaymakam Türköz, içme suyu deposunun en kısa sürede tamamlayarak vatandaşların hizmetine açmak istediklerini söyledi.
Ağustos ayında yaşanan sel nedeniyle Cabbar Köyünde de hasar alarak ulaşıma kapanan köprü, tamamlanan çalışmaların ardından yeniden ulaşıma açıldı.
Cabbar Köyü’nde de vatandaşlarla bir araya gelen Türköz, “Yoğun yağış dolayısıyla afetten zarar gören Ovacuma’da tespit ettiğimiz hasar tespit çalışmaları sonucunda devletimizin tüm imkanlarıyla vatandaşlarımızın ivedi bir şekilde yanında olarak yaraları sardık. Cabbar Köprüsünde yapılan çalışmalar neticesinde de çok kısa sürede köy halkı ulaşımına yeniden kazandırdık. Allah bir daha böyle afetler yaşatmasın. Köyümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
polis gununde cifte mutluluk muberra ve fatih cifti dunyaevine girdi pArUeTQL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Polis Günü’nde çifte mutluluk, Müberra ve Fatih çifti dünyaevine girdi

Zonguldak’ta görev yapan polis memurları Müberra ve Fatih çifti, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Günü’nde düzenlenen özel bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Meslektaşları için çifte bayram niteliği taşıyan bu anlamlı günde dünyaevine giren genç çifti, amirleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin nikah şahitliğini Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları yaptı.

Emniyet teşkilatını bir araya getiren nikah merasimine katılan davetliler, Müberra ve Fatih çiftine bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin