Reklam
Reklam

Kaymakam Tokur’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
25 Ağustos, 2023 14:47 tarihinde yayınlandı
0

Eflani Kaymakamı Gizem Tokur, ilçede ikamet den  şehit ailelerini ziyarete devam ediyor. Her fırsatta şehit ailelerinin yanında olan Kaymakam Tokur, ziyaretlerde şehit ailelerinin ihtiyaçları ve sorunları ile yakından ilgileniyor.

Eflani Kaymakamı  Gizem Tokur beraberinde İlçe Jandarma Karakol Komutanı Anıl Üstündağ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)  Müdürü Hüseyin Yılmaz ile birlikte Çemçi Köyünde bulunan Şehit Jandarma Yunus Cesur’un Annesi Sevim Cesur ve Mülayim Köyünde bulunan Şehit Jandarma Aydın Yiğit’in Kardeşi Yaşar Yiğit ve eşini hanelerinde ziyaret etti. (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Zonguldak’ta terör örgütü operasyonunda gözaltına alınan 4 öğrenciden 3’ü tutuklandı

zonguldakta teror orgutu operasyonunda gozaltina alinan 4 ogrenciden 3u tutuklandi 9qNvzVGX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta polis ekiplerince yasa dışı sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda adliyeye sevk edilen 4 kişiden 3’ü tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında THKP-C, Dev-Yol ve Devrimci Hareket örgütleri içerisinde faaliyet gösterdikleri ve Devrimci Gençlik Dernekleri (DGD) ile bağlantılı oldukları iddia edilen 4 öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda N.Ş., S.D., İ.K. ve B.O. isimli öğrenciler yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda ele geçirilen çeşitli dijital materyallere incelenmek üzere el konuldu. Emniyetteki sorgu işlemleri tamamlanan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet savcılığındaki ifadeleri sonrası mahkemeye çıkarılan şüphelilerden N.Ş., S.D. ve B.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden İ.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin