Kaymakam Korkusuz'dan Esnaf Ziyaretleri - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Kasım, 2022 16:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaymakam Korkusuz’dan Esnaf Ziyaretleri

Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu ve sorunlarını dinledi. .

Eskipazar İlçesindeki esnaf ve vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Kaymakam Furkan Korkusuz, ilçe  esnafını iş yerlerinde ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden ve ilçedeki sorunlarla ilgili onların talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Furkan  Korkusuz, ziyareti esnasında esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar diledi.

Ziyaretlerle ilgili kısa bir değerlendirme yapan Kaymakam Furkan Korkusuz, ziyaretlerin belirli aralıklar devam edeceğini belirterek, “Bu kapsamda hem esnaflarımızı ziyaret ediyoruz hem de vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yolları konusunda istişarelerde bulunuyoruz” dedi.  (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
fqfqfqf
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Nisan, 2026 13:02 tarihinde yayınlandı
0
0

SoGreen ve 2026 kalkınma programı Karabük’te anlatıldı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ev sahipliğinde, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) iş birliğiyle “Sosyal Kapsayıcı Yeşil Geçiş (SoGreen) Projesi Geri Ödemeli Finansman ve 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Programı Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Toplantıda, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak destek mekanizmaları ve yatırım fırsatları hakkında katılımcılara kapsamlı bilgi verildi. 2026 yılı için güncellenen yatırım başlıkları ve başvuru süreçlerine ilişkin genel çerçevenin sunulduğu etkinlikte, programın sağladığı teşvik unsurları, başvuru koşulları ve Karabük özelinde öne çıkan yatırım alanları da özetlendi.

BAKKA Yenilik ve Rekabetçilik Birimi yetkilisi Alper Erenler tarafından yapılan sunumda ise Sosyal Kapsayıcı Yeşil Geçiş (SoGreen) Projesi Geri Ödemeli Finansman Programı detaylandırıldı. Programın amacı ve öncelikleri ile yararlanabilecek ve yararlanamayacak sektörler paylaşılırken, son başvuru tarihinin 8 Mayıs 2026 olduğu belirtildi. Desteklenecek sektörler arasında imalat, turizm ve bitkisel üretim alanlarının yer aldığı ifade edildi.

Ayrıca 2026 Yılı Fizibilite Desteği Programı hakkında da bilgilendirme yapıldı. Programın amacı, başvuru yapabilecek kurum ve kuruluşlar ile öncelikli destek alanlarına ilişkin temel başlıklar katılımcılarla paylaşıldı.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, toplantıya katılım sağlayan tüm kurum ve sektör temsilcileri ile BAKKA yetkililerine teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin