Adıyaman Vali Yardımcısı olarak görevlendirilen Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz onuruna Eskipazar Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde veda yemeği düzenlendi.
Düzenlenen yemeğe Kaymakam Furkan Korkusuz ve eşi Fuldem İlayda Korkusuz, Yenice Kaymakamı Büşra Güneş, Belediye Başkanı Vekili Muharrem Kaynar, Eskipazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tülay Ekemen Keskin, Cumhuriyet Savcıları İbrahim Yeşilova ve Sayın Kübra Kartal, Hakim Ömer Kenan Aydın, kurum amirleri, Kaymakamlık personeli, İl Genel Meclis üyeleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, köy ve mahalle muhtarları, ilçe esnafı ve iş insanları katıldı.
Yemekte konuşma yapan Kaymakam Korkusuz, Eskipazar'da hizmet ettiği yaklaşık iki yıl süre içerisinde çalıştığı her kulvarda ve masada Eskipazar için çalıştığını belirterek; "Eskipazar tarihiyle, doğasıyla turizmiyle, bulunduğu konumuyla Karabük'ün en güzide ilçelerinde bir tanesi. Eskipazar'ımızı bir adım daha ileri nasıl taşıyabiliriz diye gece gündüz çeşitli projeler ve vizyonlar geliştirmeye çalıştık. Bunu hep bir ekip ve istişare şeklinde gerçekleştirdik. Organize Sanayi Bölgesi, Hadrianoupolis, yapılacak hükümet konağı ve Çetiören projeleriyle yakından ilgilenip istediğimiz güzel sonuçları da aldık. Muhtarlarımız olsun, kurum amirlerimiz olsun, siyasi parti temsilcilerimiz olsun, TSK'larımız olsun hep beraber eşgüdüm içersinde çalıştık. Eskipazar'ımızda sel döneminde selden etkilenen köylerimizde devlet olarak vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu, vatandaşlarımızın yalnız olmadıklarını yerinde incelemeler yaparak göstermeye çalıştık. Ülkemizde 6 şubatta meydana gelen depremde Eskipazar halkının göstermiş olduğu duyarlılığı hiçbir zaman unutmayacağım.Herkes elinde avucunda ne varsa depremzede kardeşlerimizle paylaştı. Bunun için Eskipazar'lı hemşehrilerime ayrıca teşekkür ediyorum.
Görevim süresince benden yardımlarını esirgemeyen başta Valimiz Sayın Fuat GÜREL 'e, milletvekillerimize, belediye başkanımıza, encümen üyelerimize, tüm daire amirlerimize, çalışma arkadaşlarıma, muhtarlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza ve siz değerli Eskipazar halkına teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum." dedi. (Nurettin Acar)
Samsun’da narkotik polisi tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 14 bin 408 adet sentetik ecza hap ile 140 gram bonzai ele geçirildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları uyuşturucu unsur ticareti yaptığı belirlenen şahıslara yönelik İlkadım ve Canik ilçelerinde operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, 14 bin 408 adet sentetik ecza hap ile 140 gram bonzai ele geçirildi. Operasyon kapsamında 3 kuşkulu şahıs gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.