blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mart, 2024 00:24 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kaymakam Köksal daire müdürleri ile iftarda buluştu

Zonguldak’ın Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, ilçede görev yapan daire Müdürleri ile Basın mensuplarına iftar yemeği verdi.
Alaplı Alabalık Tesislerinde düzenlenen yemeğe Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Güneri, Alaplı Hakimi Berkay Dindar ve Hakim Aslıhan Dindar, Jandarma Komutanı İbrahim Kuzgun, Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doçent Dr. Hatice Burçin Şolt, İlçe Emniyet Amiri Baki Acar, Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, İlçe Müftüsü Dr. Yılmaz Çelik ve ilçede görev yapan gazeteciler katıldı.
İftar programında yaptığı konuşmada, dostlukların sevgi ile beslendiği mübarek Ramazan ayında bir arada olmanın vermiş olduğu derin mutluluk ve hissiyat içinde olduğunu belirten Kaymakam Selçuk Köksal, düzenlenen iftar programına iştirak eden katılımcılara teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Sinop’ta acil serviste patlama: 1 hemşire yaralandı

Sinop’un Türkeli ilçesinde bulunan 20 yataklı Devlet Hastanesi’nin acil servis kısmında meydana gelen patlamada bir hemşire yaralandı.
İlk belirlemelere göre kimyasal unsurların neden olduğu bedellendirilen patlamada, serviste vazifeli hemşire Damla G. B. yaralandı. Olayın akabinde hastaneye çok sayıda itfaiye ve emniyet grubu sevk edildi. Yaralı hemşireye birinci müdahale hastanede misyonlu hekimler tarafından yapılırken, daha sonra Samsun Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Merkezi’ne sevk edildi. Patlama sonrası rastgele bir riskin önüne geçebilmek ismine hastane önlem emelli boşaltıldı. Emniyet güçleri ise hastane etrafında güvenlik tedbirleri aldı.

Kaymakamlıktan açıklama
Türkeli Kaymakamlığı, 1 Haziran 2025 gecesi saat 23.30 sularında Türkeli Devlet Hastanesi’nde yaşanan olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Türkeli Devlet Hastanesi’nde vazifeli sıhhat çalışanımız; hastanede bulunduğu sırada tıbbi dolum sırasında gerçekleşen parlamayla birlikte şişenin patlaması sonucu yaralanmıştır. Birinci müdahalesi hastanede yapılan sıhhat çalışanımız, yanık ünitesi bulunan bir merkez olan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilmiştir. Olayla ilgili olarak gerekli idari ve isimli soruşturma başlatılmış olup süreç, ilgili kurumlar tarafından titizlikle yürütülmektedir. Kamuoyuna hürmetle duyurulur."

Bizi sosyal medyadan takip edin