Bartın’ın Ulus Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, şehit aileleri ile vatandaşları evlerinde ziyaret ederek sohbet etti.
Kaymakam Mehmet Sadık Kılıç ,Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İlçe Müdürü Uğur Ünal ile birlikte Kumluca Beldesi Döngeller Köyünde ikamet eden şehit yakını İbrahim Ercan’ı ve aynı köyde bulunan Servet Özdemir’i ziyaret etti. İhtiyaçlarının olup olmadığını soran Kaymakam Kılıç, çocuklarla yakından ilgilendi. Kılıç, “Şehit ve gazi ailelerimizi, vatandaşlarımızı, yaşlılarımızı, engellilerimizi ziyaret ederek ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde tespit ediyoruz. Hepsine ayrı ayrı hassasiyet gösteriyor ve memnuniyetleri için özen gösteriyoruz. Fırsat buldukça ziyaretlerimizi sürdürüp ‘İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın’ düsturuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi. (İHA)


Kaymakam Kılıç, şehit ailelerine ve vatandaşları evlerinde ziyaret etti
Gümüşhane’de hafif ticari araç şarampole devrildi: 1 ölü, 2 yaralı
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Kelkit-Şiran Karayolu’nun Çilhoroz mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selami E. yönetimindeki 34 NBD 821 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada ağır yaralanan ve araçta yolcu olarak bulunan Asker Erdoğan, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Şiran Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kazada yaralanan sürücü Selami E. ile eski MHP Kelkit İlçe Başkanı olduğu öğrenilen Özkan K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kelkit Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


