Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ocak, 2023 15:03 tarihinde yayınlandı
0

Kaymakam Güneş’ten Kurs Gören Öğrencilere Ziyaret

Eflani Kaymakamı  Büşra Güneş,  Şehit Alişen Korkut Ortaokulunda Liselere geçiş sınavına hazırlık için hafta sonu  verilen Destekleme Yetiştirme Kursunu (DYK) ziyaret etti.

Kaymakam  Büşra Güneş öncelikle İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Çelebi’den ve Öğretmenlerden kurs hakkında bilgiler aldı.Öğrenciler ile tek tek tanışıp sohbet  eden ve hedeflerini soran Kaymakam Güneş,  hedefleri doğrultusunda koşmanın güzel bir şey olduğunu ve her öğrencinin mutlaka hedefine ulaşacağını ifade ederek işlenen derse katılıp öğrencilerle birlikte sorular çözüp cevaplayarak konu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kurs gören öğrencilere kendilerinin zamanlarından fedakarlık yaparak gelecekleri için çok önemli bir adım attıklarını ifade eden Kaymakam  Büşra Güneş,  kendilerine sunulan bu mükemmel fırsatı iyi değerlendirmeleri ve hayallerinin peşinde koşmaları beklentisi içerisinde olduklarını ifade ederek başta Öğretmenler olmak üzere emek veren herkese teşekkürleri sunarak öğrencilere başarılar diledi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida saganak ulasimi felc etti iEHq3uVt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Alaplı’da sağanak ulaşımı felç etti

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde etkili olan sağanak yağış, Zonguldak-İstanbul kara yolunda ulaşımı olumsuz etkiledi.

Sabah saatlerinde başlayan ve giderek şiddetini artıran yağış sonrası, özellikle duble yol köprü güzergâhında su birikintileri oluştu. Yolda ilerlemekte zorlanan sürücüler nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına gelirken, bazı araçlar suyla kaplanan bölgede mahsur kaldı.

Sağanak yağışın etkisiyle Alaplı-Akçakoca istikametindeki kara yolunun bazı bölümleri kısa sürede sular altında kaldı. Araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekerken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Alaplı İtfaiye ekipleri, yolda güvenlik önlemleri alarak su tahliye çalışması başlattı. Ekiplerin, yolun yeniden güvenli şekilde ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin