Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ocak, 2023 15:03 tarihinde yayınlandı
0

Kaymakam Güneş’ten Kurs Gören Öğrencilere Ziyaret

Eflani Kaymakamı  Büşra Güneş,  Şehit Alişen Korkut Ortaokulunda Liselere geçiş sınavına hazırlık için hafta sonu  verilen Destekleme Yetiştirme Kursunu (DYK) ziyaret etti.

Kaymakam  Büşra Güneş öncelikle İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Çelebi’den ve Öğretmenlerden kurs hakkında bilgiler aldı.Öğrenciler ile tek tek tanışıp sohbet  eden ve hedeflerini soran Kaymakam Güneş,  hedefleri doğrultusunda koşmanın güzel bir şey olduğunu ve her öğrencinin mutlaka hedefine ulaşacağını ifade ederek işlenen derse katılıp öğrencilerle birlikte sorular çözüp cevaplayarak konu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kurs gören öğrencilere kendilerinin zamanlarından fedakarlık yaparak gelecekleri için çok önemli bir adım attıklarını ifade eden Kaymakam  Büşra Güneş,  kendilerine sunulan bu mükemmel fırsatı iyi değerlendirmeleri ve hayallerinin peşinde koşmaları beklentisi içerisinde olduklarını ifade ederek başta Öğretmenler olmak üzere emek veren herkese teşekkürleri sunarak öğrencilere başarılar diledi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin