Kaymakam Güneş'ten Kurs Gören Öğrencilere Ziyaret - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ocak, 2023 15:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaymakam Güneş’ten Kurs Gören Öğrencilere Ziyaret

Eflani Kaymakamı  Büşra Güneş,  Şehit Alişen Korkut Ortaokulunda Liselere geçiş sınavına hazırlık için hafta sonu  verilen Destekleme Yetiştirme Kursunu (DYK) ziyaret etti.

Kaymakam  Büşra Güneş öncelikle İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Çelebi’den ve Öğretmenlerden kurs hakkında bilgiler aldı.Öğrenciler ile tek tek tanışıp sohbet  eden ve hedeflerini soran Kaymakam Güneş,  hedefleri doğrultusunda koşmanın güzel bir şey olduğunu ve her öğrencinin mutlaka hedefine ulaşacağını ifade ederek işlenen derse katılıp öğrencilerle birlikte sorular çözüp cevaplayarak konu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kurs gören öğrencilere kendilerinin zamanlarından fedakarlık yaparak gelecekleri için çok önemli bir adım attıklarını ifade eden Kaymakam  Büşra Güneş,  kendilerine sunulan bu mükemmel fırsatı iyi değerlendirmeleri ve hayallerinin peşinde koşmaları beklentisi içerisinde olduklarını ifade ederek başta Öğretmenler olmak üzere emek veren herkese teşekkürleri sunarak öğrencilere başarılar diledi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin