Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Eylül, 2022 13:21 tarihinde yayınlandı
0

Kaymakam Güneş’e Mevlid-i Nebi Haftası Ziyareti

Eflani Kaymakamı Büşra Güneş,  Hz. Peygamberimizin doğumunun sene-i devriyesinde kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftüsü Saim Güngör’ü makamında kabul etti.

Ziyarette İlçe Müftüsü Saim Güngör, çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan 2022 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir tema belirlendiğini, Mevlid-i Nebi Haftası’nın bu seneki temasının ise “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” olarak belirlendiğini ifade etti.  Müftü Saim Güngör ayrıca yapılacak etkinlikler hakkında Kaymakam  Büşra Güneş’e bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek nazik ziyaretleri dolayısıyla İlçe Müftüsü Saim Güngör ve beraberindeki heyete teşekkür eden Kaymakam Büşra Güneş Mevlid-i Nebi Haftası’nın  Eflani’ye  Ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin