Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Eylül, 2022 13:21 tarihinde yayınlandı
0

Kaymakam Güneş’e Mevlid-i Nebi Haftası Ziyareti

Eflani Kaymakamı Büşra Güneş,  Hz. Peygamberimizin doğumunun sene-i devriyesinde kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftüsü Saim Güngör’ü makamında kabul etti.

Ziyarette İlçe Müftüsü Saim Güngör, çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan 2022 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir tema belirlendiğini, Mevlid-i Nebi Haftası’nın bu seneki temasının ise “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” olarak belirlendiğini ifade etti.  Müftü Saim Güngör ayrıca yapılacak etkinlikler hakkında Kaymakam  Büşra Güneş’e bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek nazik ziyaretleri dolayısıyla İlçe Müftüsü Saim Güngör ve beraberindeki heyete teşekkür eden Kaymakam Büşra Güneş Mevlid-i Nebi Haftası’nın  Eflani’ye  Ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
milletvekili sahin en buyuk gucumuz kardesligimiz ve meseleleri suhuletle cozebilme irademizdir bTrrrX4L
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Milletvekili Şahin: “En büyük gücümüz kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademizdir”

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, AK Parti’nin 25 yıllık siyasi başarısının temelinde birlik, beraberlik, tevazu ve vatandaşla kurulan güçlü bağın bulunduğunu söyledi.

Parti teşkilatlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Şahin, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana milletle iç içe bir siyaset anlayışı benimsediğini belirterek, vatandaşlarla kurulan samimi ilişkinin partinin en önemli gücü olduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde teşkilatların her zaman vatandaşın yanında olduğunu vurgulayan Şahin, “Bu 25 yıllık süreç içerisinde halkımızın bize yönelik ortaya koymuş olduğu teveccüh açısından sarsılmaz sırrın şu olduğu kanaatindeyim; vatandaşımıza başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere teşkilatlarımızla birlikte kapımızı sürekli açık tuttuk” dedi.

Hiç kimseye kibirle yaklaşmadıklarını ve tevazu anlayışıyla hareket etmeye gayret ettiklerini belirten Şahin, teşkilat yapısındaki dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Muhalefet partilerinde yaşanan iç tartışmalara da değinen Şahin, “Aramızdaki uhuvveti koruduk. Muhalefetin bugün içerisine düştüğü tabloya baktığımızda, bizim en büyük gücümüzün muhabbetimiz, kardeşliğimiz ve meseleleri suhuletle çözebilme irademiz olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti teşkilatlarının en zorlu dönemlerde dahi çalışmalarını aksatmadan sürdürdüğünü kaydeden Şahin, il ve ilçe danışma toplantılarının yanı sıra büyükşehirlerde mahalle danışma toplantılarının da düzenli olarak gerçekleştirildiğini söyledi.

Şahin, teşkilatların başarısının temelinde manevi motivasyonun bulunduğunu belirterek, “Sarsılmaz sırrımızın bu manevi motivasyon olduğunu düşünüyorum. Hele hele Karabük’te şimdiye kadar ortaya koyduğumuz başarıların en büyük pay sahibinin de bu anlayış olduğu kanaatindeyim” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin