Reklam
Reklam
67372929b7e4e
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
15 Kasım, 2024 13:58 tarihinde yayınlandı
0

Kaymakam Gülnar, Köy Konağı Açılışına Katıldı

Eskipazar Kaymakamı Fatih Gülnar, Deresoblan Köyü Gözyeri Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Köy Konağı ve Yemekhane’nin açılışına katıldı.

Uzun süredir kullanılmayan ve atıl durumda olan yapı, Deresoblan Köy Muhtarlığı ve Derneği öncülüğünde, köy sakinleri ile hayırseverlerin destekleri sayesinde tadilattan geçirilerek yeniden kullanıma kazandırıldı. Yapının açılışı, edilen duaların ardından kurdele kesimi ile gerçekleşti.

Açılışta konuşma yapan Kaymakam Fatih Gülnar, Köy Konağı’nın köylülerin önemli bir ihtiyacını karşıladığını belirterek, “Bu çok amaçlı yapı sayesinde köylülerimiz yemekhane, mescit ve misafirhane ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecek. Böyle anlamlı ve faydalı bir eserin köyümüze kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Törene Kaymakam Fatih Gülnar’ın yanı sıra Belediye Başkanı Serkan Civa, Köy Muhtarı Yunus Belge, kurum amirleri ve çok sayıda köy sakini katıldı. Köy Konağı’nın açılışı, katılımcılar ve köy halkı arasında büyük bir memnuniyetle karşılanırken, yapının köyün sosyal ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kemikli rampalarinda bayram donusu yogunlugu 415JAzRt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mayıs, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Kemikli Rampaları’nda bayram dönüşü yoğunluğu

Kurban Bayramı tatilinin bitimine 2 gün kala İstanbul’u Karadeniz’e bağlayan ve 21 ilin geçiş güzergahında bulunan Karabük’ün Kemikli Rampaları’nda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Trafik yoğunluğu dron ile görüntülendi.

Bayram tatilini memleketlerinde geçiren vatandaşların dönüş yolculuğu sürerken, İstanbul ve diğer büyük şehirlerden başta Karabük olmak üzere Kastamonu ve Sinop’a gelen sürücüler dönüş yolunda yoğunluk oluşturdu.

Karadeniz’in İstanbul bağlantısını sağlayan Karabük’ün Eskipazar ilçesindeki D-100 Karayolu Kemikli ve İsmetpaşa rampalarında trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Araç sürücülerinin ilerlemekte güçlük çektiği yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Bayram dönüşü nedeniyle artan trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülenirken, kilometrelerce uzayan araç kuyruğu dikkat çekti.

Bölgede trafik ekiplerinin ulaşımın aksamaması için denetimlerini sürdürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin