Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
67372929b7e4e
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
15 Kasım, 2024 13:58 tarihinde yayınlandı
0

Kaymakam Gülnar, Köy Konağı Açılışına Katıldı

Eskipazar Kaymakamı Fatih Gülnar, Deresoblan Köyü Gözyeri Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Köy Konağı ve Yemekhane’nin açılışına katıldı.

Uzun süredir kullanılmayan ve atıl durumda olan yapı, Deresoblan Köy Muhtarlığı ve Derneği öncülüğünde, köy sakinleri ile hayırseverlerin destekleri sayesinde tadilattan geçirilerek yeniden kullanıma kazandırıldı. Yapının açılışı, edilen duaların ardından kurdele kesimi ile gerçekleşti.

Açılışta konuşma yapan Kaymakam Fatih Gülnar, Köy Konağı’nın köylülerin önemli bir ihtiyacını karşıladığını belirterek, “Bu çok amaçlı yapı sayesinde köylülerimiz yemekhane, mescit ve misafirhane ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecek. Böyle anlamlı ve faydalı bir eserin köyümüze kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olmasını dilerim” dedi.

Törene Kaymakam Fatih Gülnar’ın yanı sıra Belediye Başkanı Serkan Civa, Köy Muhtarı Yunus Belge, kurum amirleri ve çok sayıda köy sakini katıldı. Köy Konağı’nın açılışı, katılımcılar ve köy halkı arasında büyük bir memnuniyetle karşılanırken, yapının köyün sosyal ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir rol üstlenmesi bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kozlu belediye meclisi mayis ayi 1 oturumu yapildi 9SLNOiAv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı

Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.

Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin