Kaymakam Adem Kaya’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı - Karabük Haber Postası
kaymakam adem kayadan 30 agustos zafer bayrami mesaji 71j9OH3S jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ağustos, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaymakam Adem Kaya’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında, Türk milletinin ve ordusunun Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı büyük zaferin 102. yıl dönümünü coşkuyla kutladıklarını belirten Kaya, 30 Ağustos Zaferi’nin sadece askeri bir başarı değil, aynı zamanda milletin azminin, iradesinin ve kahramanlığının simgesi olduğunu vurguladı.

Kaymakam Kaya, 26 Ağustos’ta başlayan ve 30 Ağustos 1922’de sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile vatan topraklarının kurtarıldığını ve Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet içinde yaşama onuruna kavuştuğunu ifade etti. Milletin bu zaferle, bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kabul ettirdiğini belirten Kaya, “Bu zafer, yokluklara ve imkânsızlıklara rağmen ordumuzun milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların sonucunda elde edilmiştir.” dedi.

Mesajında, milletin birlik ve beraberlik ruhunun, karşılaşılacak zorlukları aşmada en büyük güvence olduğunu belirten Kaya, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitleri rahmetle andığını ve gazilere minnet duyduğunu dile getirdi.

Kaymakam Adem Kaya, son olarak Çaycuma halkının ve Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak mesajını sonlandırdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta yagis sonrasi heyelan tarlayi kullanilamaz hale getirdi A46V4wkC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mart, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta yağış sonrası heyelan tarlayı kullanılamaz hale getirdi

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde yoğun yağışların etkisiyle meydana gelen heyelanda tarım arazisi zarar gördü.

İlçeye bağlı Arpacı Karaçay köyünde, etkili olan yoğun yağışlar toprak kaymasına neden oldu. Zindan Ağzı mevkiinde meydana gelen heyelan sonucu yaklaşık 200 metrekarelik tarım arazisi zarar gördü.

Tarla sahibi Necmettin Türklü, son dönemde artan yağışların zemini yumuşattığını belirterek, arazisinin bir bölümünün kaydığını söyledi. Türklü, “Bu sene yağışların fazla olması sebebiyle tarlamızın bir kısmında heyelan oluştu. Yaklaşık 200 metrekarelik alan yer değiştirdi. Tarlamız şu an kullanılamaz durumda. Çok şükür ki herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı” dedi.

Heyelan nedeniyle tarım alanında derin yarıklar oluşurken, toprak kütlesinin aşağı doğru kaydığı gözlendi. Olayda can kaybı yaşanmazken, maddi hasarın boyutunun belirlenmesi için bölgede inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin