Kaymakam Adem Kaya itfaiye haftasını kutladı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Eylül, 2024 08:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kaymakam Adem Kaya itfaiye haftasını kutladı

Kaymakam Adem Kaya itfaiye haftasını kutladı

Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan “Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası” kapsamında, Çaycuma Belediyesi İtfaiye Ekibi tarafından kurulan bilgilendirme standını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında itfaiye ekipleri, Kaya’ya yangın öncesi, yangın anı ve yangın sonrası alınması gereken güvenlik önlemleri hakkında bilgi verdi. Kaymakam Kaya, yangın güvenliği konusunun hayati önem taşıdığını belirterek, bu tür bilgilendirme etkinliklerinin halkın farkındalığını artırmada büyük rol oynadığını vurguladı.

Kaya, vatandaşların yangın güvenliği konusunda bilinçlendirilmesinin önemine dikkat çekerken, itfaiye ekiplerinin yangın güvenliğiyle ilgili sundukları pratik bilgilerin oldukça faydalı olduğunu söyledi. Standı ziyaret eden vatandaşlar da yangın öncesi alınması gereken önlemler, yangın sırasında yapılması gerekenler ve yangın sonrasında izlenecek yollar hakkında detaylı bilgi alma fırsatı buldu.

Yangından Korunma ve İtfaiyecilik Haftası kapsamında düzenlenen bu tür etkinliklerin, toplumda yangın güvenliği bilincini artırmada büyük fayda sağladığını ifade eden Kaymakam Kaya, bu gibi bilgilendirme çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
VA2333
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
27 Mart, 2026 10:51 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay’dan Safranbolu Adliyesine iade-i ziyaret

Karabük Valisi Oktay Çağatay Safranbolu Adliyesine iade-i ziyarette bulundu. Adliye binasına gelişinde Safranbolu Cumhuriyet Savcısı Muhammet Refik Çavuş ile adliyede görevli hakim ve savcılar tarafından karşılanan Vali Oktay Çağatay, Cumhuriyet Savcısı Muhammet Refik Çavuş’u Safranbolu Adliyesinde ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, ilçedeki adli çalışmalar ve adli hizmetlerin işleyişine ilişkin değerlendirmelerde bulunularak karşılıklı görüş alışverişi yapıldı. Vali Çağatay, adaletin etkin, hızlı ve tarafsız bir şekilde tesis edilmesi adına görev yapan tüm yargı mensuplarına çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.

Ziyaret programında Vali Oktay Çağatay’a Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, Safranbolu Kaymakamı Hayrettin Baskın ve Kaymakam Adayı Ahmet Dursun Tulga eşlik etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin