Karabük Emniyet Müdürlüğü Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerince kayıp olan çocuklar bulundu
Yapılan açıklamada; “ İlimiz Safranbolu İlçesindeki Hasan Doğan Sevgi Evlerinde kalmakta olan C.G (15), H.M.G(13), M.S(12), U.C.B(13) ve M.K(17) isimli çocukların kayıp olduğu ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğümüz Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizin çalışmaları neticesinde; kayıp olan C.G (15), H.M.G(13), M.S(12), U.C.B(13) ve M.K(17) isimli çocuklar bulunarak adli mercilerin talimatları doğrultusunda Hasan Doğan Sevgi Evlerine teslim edilmişlerdir.
İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” denildi.


869
Kayıp Çocuklar Bulundu
251
Kastamonu’da kaçakçılık operasyonu
Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, şarj aleti ve parfüm ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde bulunan 2 iş yerinde arama yapıldı. Aramalarda 7 adet gümrük kaçağı cep telefonu, 8 adet gümrük kaçağı şarj aleti ile 30 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilirken, olayla ilgili 3 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.


