Karabük Postası tarafından
25 Mayıs, 2023 11:16 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kayınpederinin evini kurşunladı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde bir şahıs, eşinden ayrıldıktan sonra eşyalarını almak için gittiği evde, eski kayınpederi tarafından eşyaları verilmeyen şahıs, av tüfeği ile evi kurşunladı. Edinilen bilgiye göre, Cide ilçesine bağlı Emirler köyünde ikamet eden Ahmet S., eşinden ayrıldıktan sonra eşyalarını almak için eski kayınpederi İsmail İ.’nin evine gitti. Evde kalan bazı eşyalarını almak isteyen Ahmet S. ile İsmail İ. arasında tartışma çıktı. Daha sonra Ahmet S., otomatik av tüfeği ile eski kayınpederi İsmail İ.’nin evini kurşunladı. Olayda can kaybı ya da yaralanan olmazken, evde ise hasar oluştu. Olayın ardından jandarma ekipleri, Ahmet S.’yi gözaltına aldı. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TEM’de can pazarı… Tüp yüklü kamyon ile minibüs çarpıştı: 16 yaralı

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde yolcu minibüsüyle tüp yüklü kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.
Kaza, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişi Gerede ilçesi Havullu köyü mevkiinde, Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mustafa T. idaresindeki 06 BKC 975 plakalı yolcu minibüsü ile tıpkı istikamette seyreden S.B. yönetimindeki 06 AP 0358 plakalı tüp yüklü kamyon çarpıştı. Çarpışmanın tesiriyle minibüs içerisinde bulunan 16 yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sıhhat, itfaiye ve jandarma takımı sevk edildi. Yaralılar, birinci müdahalenin akabinde etraftaki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin