Kayıkçı Demir Çelik’te Yetki Özçelik İş Sendikasında - Karabük Haber Postası
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
22 Mayıs, 2025 12:21 tarihinde yayınlandı
0
0

Kayıkçı Demir Çelik’te Yetki Özçelik İş Sendikasında

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, Kayıkçı Demir Çelik’te  yetki tespitine itiraza ilişkin yürütülmekte olan davayı kazandıklarını söyledi.

Kesinleşmiş yetki belgesiyle birlikte toplu iş sözleşmesi sürecini 4 Haziran tarihinde başlatacaklarını ifade eden Başkan Kenan Yılmaz yaptığı açıklamada,  “2024 yılında sendikal örgütlenmesini tamamladığımız Kayıkçı Demir Çelik’te yetki tespitine itiraza ilişkin yürütülmekte olan davayı kazanmış bulunmaktayız. Kesinleşmiş yetki belgesiyle birlikte toplu iş sözleşmesi sürecini 04.06.2025 tarihinde başlatacağımızı bildirir, Kayıkçı Demir Çelik’teki emekçi kardeşlerimize hayırlı olmasını diler kazasız, sağlıklı ve huzurlu çalışmalar dileriz” ifadelerine yer verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fq2 5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mart, 2026 12:50 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te ters yön tehlikesi kamerada

Karabük’te ters yönde ilerleyen bir otomobilin trafiği tehlikeye düşürdüğü anlar araç kamerasına yansıdı.  Sürücünün büyük panik yaşadığı olayda muhtemel bir facia son anda önlendi.
Edinilen bilgilere göre, olay 100. Yıl Mahallesi 1002 No’lu Cadde üzerinde meydana geldi. Henüz sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otomobil, trafikte ters yönde ilerlemeye başladı. Yoğunluğun yaşandığı cadde üzerinde karşı yönden gelen araç sürücüleri, aniden karşılarında gördükleri otomobil nedeniyle zor anlar yaşadı.

Görüntülerde, söz konusu aracın bir süre ters şeritte ilerlediği görüldü. Tehlikeli yolculuğunu sürdüren sürücünün daha sonra kendi istikametine geçerek gözden kaybolduğu anlar da kameraya yansıdı.

Polis ekipleri, trafik güvenliğini tehlikeye atan sürücünün kimliğinin tespit edilmesi ve yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin