Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Şubat, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kaybolan cüzdan, banka fişi sayesinde bulunan sahibine teslim edildi

Kastamonu’da bulunan para dolu cüzdan, polis takımları tarafından içindeki banka fişi sayesinde tespit edilen sahibine teslim edildi.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu Şehirlerarası Otobüs Terminalinde bir vatandaş cüzdanını düşürdü. Cüzdanı bulan güvenlik vazifelileri içinde kimlik bulamadını görünce, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Kuzeykent Şehit Şerife Özden Kalmış Polis Merkezi Amirliği gruplarına teslim etti. Cüzdanın içinde bulunan banka fişi üzerinde yapılan ayrıntılı inceleme sonucunda sahibine ulaşıldı. Cüzdan, içinde bulunan 6 bin 100 TL nakit para ile birlikte sahibine teslim edildi.

blank
Haber Merkezi tarafından
06 Mart, 2025 17:05 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya Spora Olan Desteğini Sürdürüyor

Şehirde sporun gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen görüşmede, altyapı yatırımları, spor tesislerinin iyileştirilmesi ve gençlerin spora yönlendirilmesine yönelik projeler ele alındı. Karabük’ün sportif başarılarını artırmak ve gençlere daha fazla olanak sunmak için yapılabilecek ortak çalışmalar masaya yatırıldı.

Ziyarette konuşan Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük Belediyesi olarak spora ve sporcuya verdikleri desteğin artarak devam edeceğini vurguladı. Çetinkaya, “Şehrimizin sportif alanda daha güçlü bir konuma gelmesi için tüm paydaşlarla iş birliği içinde hareket etmeye devam edeceğiz. Gençlerimizin daha sağlıklı bireyler olarak yetişmesi için sporu teşvik etmeye, tesisleşmeye ve organizasyonlara destek olmaya kararlıyız’’ dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.