Kayak yaparken yaralanan şahıs ekipler tarafından hastaneye ulaştırıldı - Karabük Haber Postası
kayak yaparken yaralanan sahis ekipler tarafindan hastaneye ulastirildi WLGj6RpQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ocak, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Kayak yaparken yaralanan şahıs ekipler tarafından hastaneye ulaştırıldı

Ilgaz Dağı’ndaki kayak merkezi Yurduntepe’de kayak yaptığı sırada yaralanan şahıs, UMKE ve JAK takımlarınca hastaneye ulaştırıldı

Kastamonu-Çankırı hududunda Ilgaz Dağı Ulusal Parkındaki Yurduntepe Kayak Merkezine kayak yapmak için gelen A.Ö., pistte arkadaşına çarptı. Yaralanan A.Ö.’nün tahliyesi için çalışma başlatıldı. Merkezdeki Ulusal Medikal Kurtarma Grubu (UMKE) yaralı A.Ö.’ye, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) gruplarına ilişkin kar motoru ile ulaştı. Sedyeye alınarak ambulansa ulaştırılan A.Ö. Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondaki cig ani cep telefonu kamerasina yansidi H8NWwz7K
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’daki çığ anı cep telefonu kamerasına yansıdı

Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde bugün meydana gelen çığ, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Sosyal medyada “Son Yaylacı” ismiyle bilinen içerik üreticisi Soner Sevinç tarafından görüntülenen çığ anı dikkat çekti.

Çaykara ilçesi Karaçam Mahallesi Seyrantepe mevkiinde geçtiğimiz günlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından hava sıcaklıklarının yükselmesiyle birlikte, dik yamaçta biriken kar kütlesi zayıf noktadan koparak aşağı doğru hareket etti. Büyük bir gürültüyle kayan kar kütlesi, izleyenlere hem heyecan hem de görsel anlamda etkileyici anlar yaşattı.

Olayda herhangi bir can ya da mal kaybı yaşanmazken, çığ riskinin bölgede devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin