Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
01 Şubat, 2025 01:35 tarihinde yayınlandı
0

Kayabaşı Merdivenlerinde Son Aşamaya Gelindi

Karabük Belediyesi, 58 yıl aradan sonra Kayabaşı Mahallesi’ndeki merdivenlerde başlattığı yenileme çalışmalarında sona gelindiğini açıkladı.

Uzun süredir vatandaşların şikâyet ettiği eski merdivenler, kapsamlı bir çalışmayla yenilendi. Proje kapsamında merdivenlerin zemin yapısı güçlendirilerek çevre düzenlemesi yapıldı ve modern bir görünüme kavuşturuldu.

Yenileme çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Kayabaşı Mahallesi’ndeki merdivenlerin halk için ciddi güvenlik sorunları oluşturduğunu belirtti. Çetinkaya, “Özellikle yağışlı günlerde toprak kaymaları ve kaygan zeminler büyük risk teşkil ediyordu. Belediye olarak bu sorunu çözmek için kapsamlı bir çalışma başlattık. Proje için 10 milyon TL’lik bütçe ayırdık. Bu yatırımla sadece merdivenleri yenilemekle kalmayacak, aynı zamanda Kayabaşı merdivenlerinin kullanımını daha güvenli, rahat ve estetik bir hale getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Çetinkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, “Kayanın başındayız. 58 yıl aradan sonra Kayabaşı Mahallesi merdivenlerinde sona gelmek üzereyiz. Hayırlı olsun Şehir Karabük’e.” sözleriyle çalışmalarda sona yaklaşıldığını duyurdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 14:51 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik Haftası Şiir Akşamı düzenlendi

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük Gençlik Merkezi tarafından “Gençlik Haftası Şiir Akşamı” programı düzenlendi. Stadyum Genç Ofis’te gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte tarih, şiir ve müzik aynı sahnede buluştu.

Programa Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yalı katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede şiir dinletileri, müzik performansları ve tarihi hikaye anlatımları sanatseverlerle buluştu.

Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde aktif rol almasının önemine vurgu yaparak, “Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun, anlamlı bir program gerçekleştirdik” dedi.

Programın hazırlanmasında Gençlik Liderleri Melek Ören Bayındırlı ve Funda Erdoğdu görev aldı. Şiir ve müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçiren katılımcılar, etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin