Kavgayı ayırmak için tribünden atladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ağustos, 2023 14:58 tarihinde yayınlandı
0
0

Kavgayı ayırmak için tribünden atladı

Karabük’te düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Erkek ve Kız Basketbol Grup Müsabakalarında çıkan kavgada tribünden sahaya atlayan vatandaşın ayak bileği kırıldı.

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Basketbol Erkek-Kız Yarı Final Müsabakaları Yeni Mahalle Spor Salonunda gerçekleştirilen açılış seremonisinin ardından Karabük’te başladı.
3 gün sürecek olan ve Türkiye’nin dört bir yanından 15 il, 22 kulüp, 450 Sporcu, hakem ve idarecinin katılım sağladığı organizasyonun ikinci gününde oynanan Zonguldak ile Samsun temsilcilerinin müsabakasının sonunda iki takımın sporcuları arasında kavga çıktı. İhbar üzerin olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Çocukların kavgasını ayırmak için tribünden sahaya atlayan bir Aykut Yemenici isimli vatandaşın ayak bileği kırıldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Yemenici Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
bodrum katta dehset konusmak icin cagirdiklari genci darp edip gasp ettiler g5PSGXIt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bodrum katta dehşet: Konuşmak için çağırdıkları genci darp edip gasp ettiler

Samsun’un Atakum ilçesinde konuşma bahanesiyle çağrılan 19 yaşındaki genç, 5 kişi tarafından bodrum katta darp edilerek gasp edildi.

Olay, Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde dün akşam meydana geldi. İddiaya göre M.B.A. (19), alacak verecek meselesini konuşmak üzere çağrıldığı adrese gitti. Verilen adrese giden genç, tek odalı bodrum katta S.K. ile oğulları G.K. (30) ve E.G.K. (20) ile arkadaşları D.A. (22) ve M.T. (18) tarafından zorla alıkonuldu. Şüpheliler tarafından sopa ve demirlerle darp edilen M.B.A.’nın iPhone 16 Pro cep telefonu, 3 yarım altın, 7 çeyrek altın ve yaklaşık bin lirası gasp edildi.

Darp sonucu yaralanan M.B.A., kendi imkanlarıyla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne giderek tedavi altına alındı.

Olayın ardından harekete geçen Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede adresi tespit ederek operasyon düzenledi. Operasyonda 4 şüpheli evde yakalanırken, cezaevinden izinli çıktığı olduğu öğrenilen G.K.’nin ise çatıda saklandığı belirlendi. G.K. da ekipler tarafından saklandığı yerde yakalanarak gözaltına alındı.

Polisteki işlemleri tamamlanan 5 şüpheli, ’kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ’yağma’ ve ’kasten yaralama’ suçlarından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin