Karabük’ün Safranbolu ilçesinde hengameye karışan bir şahsın polis takımlarına yaşattığı güç anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
Olay, Misak-ı Ulusal Meydanında meydana geldi. İki kişi ortasında şimdi bilinmeyen bir nedenle hengame çıktı. Polis takımlarının ortaya girmesine karşın karşısındakine saldırmaya çalışan şahıs yediği yumrukla yere yığıldı. Zahmetle denetim altına alınan şahsın, polis takımlarına yaşattığı sıkıntı anlar cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.
Birbirinden şikâyetçi olan şahıslar polis merkezine götürüldü.


Kavgaya karışan şahıs polis ekiplerine zor anlar yaşattı
Tosya’da 19 Mayıs’ta halk otobüsleri ücretsiz olacak
Tosya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda halk otobüslerinde ulaşımın ücretsiz olaak.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi, 19 Mayıs Salı günü otobüs seferlerinde gün boyunca ulaşımın ücretsiz verileceğini açıkladı. Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi olarak otobüs seferlerimiz gün boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, etkinlik alanlarına daha kolay ulaşım sağlamak ve hemşehrilerimizin bu anlamlı güne rahatça katılım göstermesi amacıyla toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet sunacaktır. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı diliyoruz” denildi.

