Karabük’ün Safranbolu ilçesinde hengameye karışan bir şahsın polis takımlarına yaşattığı güç anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
Olay, Misak-ı Ulusal Meydanında meydana geldi. İki kişi ortasında şimdi bilinmeyen bir nedenle hengame çıktı. Polis takımlarının ortaya girmesine karşın karşısındakine saldırmaya çalışan şahıs yediği yumrukla yere yığıldı. Zahmetle denetim altına alınan şahsın, polis takımlarına yaşattığı sıkıntı anlar cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.
Birbirinden şikâyetçi olan şahıslar polis merkezine götürüldü.


Kavgaya karışan şahıs polis ekiplerine zor anlar yaşattı
Kastamonu’da alev alev yanan jimnastik salonuna yıldırımın düşme anı kamerada
Kastamonu’da küle dönen jimnastik salonuna yıldırımın düştüğü anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Olay, akşam saatlerinde Kuzeykent Mahallesi Kamil Demircioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne ait jimnastik salonuna yıldırım düştü. Yıldırımın etkisiyle çıkan yangında salon kullanılmaz hale geldi. Alevleri fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, jimnastik salonunun bitişiğinde bulunan binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yıldırımın jimnastik salonuna düştüğü ve ardından yangının başladığı anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu görüntülendi. Görüntülerde yıldırımın binaya isabet ettiği görülüyor. Yıldırım düştükten kısa süre sonra salonun üzerini kapatan çadırın tutuşmasıyla yangının başladığı görüldü.

