Samsun’da hengame sırasında silahlı atağa uğrayan bir kişi vurularak yaralandı.
Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, amca K.T. (34), kardeşinin kızının rahatsız edilmesi savıyla yanına gidip uyardığı H.A. ile tartıştı. K.T., H.A.’ya yumruk attı. Bu sırada olay yerinde bulunan Ş.G. tabancayla ateş açarak K.T.’yi sol bacağından vurdu. Kurşunun bacağından girip çıktığı K.T., ambulansa Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. K.T., yeğeninin rahatsız edilmesiyle ilgili tartıştığı H.A.’ya yumruk attığını ve bu sırada olay yerinde bulunan bir kişinin kendisine tabancayla 3 el ateş açtığını söyledi.
Olay yerinden kaçan silahlı saldırgan S.G. Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü takımları tarafından olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Kavgada silahlı saldırıya uğrayarak hastanelik oldu
Bartın’da şiddetli fırtına: ağaçlar Otomobillerin üzerine devrildi
Bartın’da akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtınanın şiddetini artırmasıyla ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası Bartın’ın Ellibaş Köyü’nde, düğün yapılan bir alanın yakınındaki ağaç fırtına nedeniyle devrildi. Büyük bir gürültüyle devrilen ağaç, düğüne katılanlarda paniğe neden olurken, altında kalan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, devrilen ağacı keserek araçları çıkardı.
Öte yandan Bartın’ın Amasra ilçesi Küçük Liman mevkiinde ise bir ağaç, park halindeki otomobilin üzerine düştü. İhbar üzerine olaya müdahale eden ekipler ağacı kısa sürede olay yerinden kaldırırken, otomobilde maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

