Reklam
Reklam
kavgada silahli saldiriya ugrayarak hastanelik oldu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
0

Kavgada silahlı saldırıya uğrayarak hastanelik oldu

Samsun’da hengame sırasında silahlı atağa uğrayan bir kişi vurularak yaralandı.

Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde bugün meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, amca K.T. (34), kardeşinin kızının rahatsız edilmesi savıyla yanına gidip uyardığı H.A. ile tartıştı. K.T., H.A.’ya yumruk attı. Bu sırada olay yerinde bulunan Ş.G. tabancayla ateş açarak K.T.’yi sol bacağından vurdu. Kurşunun bacağından girip çıktığı K.T., ambulansa Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. K.T., yeğeninin rahatsız edilmesiyle ilgili tartıştığı H.A.’ya yumruk attığını ve bu sırada olay yerinde bulunan bir kişinin kendisine tabancayla 3 el ateş açtığını söyledi.

Olay yerinden kaçan silahlı saldırgan S.G. Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü takımları tarafından olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zihinsel engelli kizina istismari ogrenince kalbi buna dayanmayan anne icin savsat halki bir araya 9gaPzAt4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zihinsel engelli kızına istismarı öğrenince kalbi buna dayanmayan anne için Şavşat halkı bir araya geldi

Artvin’de zihinsel engelli kızına yönelik cinsel istismar iddiasını öğrendikten sonra fenalaşarak hayatını kaybeden anne Nalan Kaya için vatandaşlar bir araya geldi. Düzenlenen yürüyüşte kadına, çocuğa ve engelli bireylere yönelik şiddete dikkat çekildi.

Artvin’in Şavşat ilçesinde zihinsel engelli kızına yönelik cinsel istismar iddiasını öğrendikten sonra fenalaşarak hayatını kaybeden Nalan Kaya için Şavşat Kadın Derneği öncülüğünde basın açıklaması ve yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe merkezinde toplanan vatandaşlar, ellerinde Nalan Kaya’nın fotoğraflarını taşıdı. Basın açıklamasının ardından kalabalık, Kaya’nın işlettiği markete kadar yürüyerek, iş yerinin kapısına gül ve karanfil bıraktı.

Grup adına basın açıklaması yapan Şavşat Kadın Derneği Başkanı Fatma Acar Çelik, “5 Mayıs 2026 tarihinde ilçemizde yaşanan ve hepimizin vicdanında derin yaralar açan elim olay karşısında bir araya geldik. Yapılan bu açıklama hiçbir siyasi düşüncenin ya da provokasyonun parçası değildir. Amacımız kadınlara, çocuklara ve engellilere yönelik her türlü şiddet ve istismarın karşısında olduğumuzu kamuoyuyla paylaşmaktır. İlçemizde yaşanan insanlık dışı olay hepimizi derinden sarstı. Evet bir annenin yüreği bu acıya dayanamadı. Bugün burada yükselen ses sadece öfkenin değil, vicdanın da sesi olsun istiyoruz. Hiçbir kadın korkuyla yaşamasın. Hiçbir çocuk suskun bırakılmasın. Hiçbir engelli birey savunmasız hissetmesin” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin