Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ağustos, 2024 04:30 tarihinde yayınlandı
0

Kavgada darp ettiği şahsı ağır yaraladı

Samsun’da kavga sırasında bir kişiyi darp ederek ağır yaralayan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Olay, Samsun’un Canik ilçesi Dereler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, K.T. (38) ile K.A.(44) arasında husumetten dolayı tartışma çıktı. Tartışma sırasında K.T. darp ettiği K.A.’yı ağır yaraladı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralı tedavi altına alındı. K.T. ile olay sırasında yanında bulunan amcaoğlu E.T., Canik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

K.T. ve E.T., Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren K.T. tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilirken, E.T. ise mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin