Karabük Postası tarafından
25 Temmuz, 2023 12:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Katılımlı ve Kapsayıcı Yerel Yönetim Programı Başlıyor

Safranbolu Belediyesi’nin, Sürdürülebilir Kentsel ve Kırsal Kalkınma Platformu (SUDA) işbirliği ile yürütülen "Katılımlı ve Kapsayıcı Yerel Yönetim Projesi", 27 Temmuz 2023 Perşembe günü 09:00-17:00 saatleri arasında Leyla Dizdar Kültür Merkezi'nde ilk odak toplantısı ile başlıyor. Safranbolu Belediyesi'nden yapılan açıklama şu şekilde; "Kenti ilgilendiren aşağıdaki 6 başlıkta görüşlerinizi bildirmek için tüm güne yayılacak yemekli toplantımıza davetlisiniz. Kültürel ve Yaratıcı Endüstriler Sürdürülebilir Kültür Turizmi Yaşam Kalitesi ve Sosyal Kapsama Afetlere Dayanıklı Kentleşme Sürdürülebilir Tarım ve Gıda Güvenliği Kadın Girişimciliği Sınırlı sayıda katılımcıya açık olan toplantıya dahil olmak için +905066324737 numaralı telefondan Mehmet Kütükçüoğlu'na bilgi verebilirsiniz. Ayrıca değerli görüşlerinizi paylaşmak için çevrimiçi anketimizi doldurmak için linke ulaşın: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGATx2NoiVVjZUws_Lsu08S3XZPDRFQV8tEly3YiaJsA-PDw/viewform?usp=sf_link Yaşam kalitesini her geçen gün artıran, katılımcı, demokratik bir yönetimin parçası olan yurttaşlarla çok daha güçlü ve yaşam dolu bir Safranbolu için birlikte hareket etme dileklerimizle." (Haber Merkezi)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin