Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ağustos, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
0

Katil zanlısının kaçmasına yardımdan bir kişi daha gözaltına alındı

Samsun’da bir kişiyi pompalı tüfekle vurarak öldüren katilin kaçmasıyla ilgili bir kişi daha gözaltına alındı.

Olay, İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Mudanya Sokak üzerinde önceki sabah meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir hafta önce bir barda bir kişiyi tabancayla yaraladıktan sonra geçen hafta çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Ramazan Başaran (54), pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Başaran, ambulansla kaldırıldığı özel hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Silahlı saldırganlar ise kaçtı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu Ramazan Başaran’ı H.İ.’nin (33) vurduğunu tespit etti. Polis, H.İ.’nin olay yerinden otomobille kaçtığını ve daha sonra Duruşehir mevkisinde O.K.’nin (33) aracına binip bu araç ile Kavak ilçesine gittiğini tespit etti. O.K., Cinayet Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Dün Samsun Adliyesine sevk edilen O.K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Tutuklanan O.K.’,nin katil zanlısını kaçırması sırasında yanında bulunan C.K. de Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen C.K. savcı tarafından tutuklanması talebiyle sevk edildiği nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Firarda olan katil zanlısını yakalamak için çalışmalar devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kiraz toplamak icin ciktigi agactan dustu dwAac7uW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan düştü

Rize’nin Pazar ilçesinde kiraz toplamak için çıktığı ağaçtan dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten düşen bir kişi yaralandı.

Olay Pazar ilçesine bağlı Hisarlı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiraz toplamak amacıyla ağaca çıkan Tayfun Tafralı, bir anlık dikkatsizlik sonucu dengesini kaybederek yaklaşık 10 metre yükseklikten yere düştü. Tafralı’nın düştüğünü gören yakınları durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine kısa sürede sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, engebeli arazide sağlık ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabasıyla sedyeyle taşınarak hazır bekletilen ambulansa ulaştırıldı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tayfun Tafralı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin